News

Cat a investit Huawei in Romania in ultimii 18 ani?

Huawei aniverseaza 18 ani de prezenta pe piata din Romania

Inca din anul 2003, Huawei a dezvoltat parteneriate solide cu operatori telecom din piata romanesca, aducand tehnologiile noi mai aproape de romani si investind peste 1 miliard de euro în economia locala. Dispozitivele smart, telefoanele inteligente si echipamentele de comunicatii, sunt doar cateva dintre produsele inovative oferite catre clientii din Romania.

Huawei, cel mai important furnizor global de tehnologie a informatiei ai dispozitive inteligente, celebreaza anul acesta 18 ani de activitate în România. 

Aniversare Huawei 18 ani

In cei 18 ani de activitate in Romania, Huawei a creat 2.300 de locuri de munca atat in sediul central cat si centrele sale de servicii din tara. Impactul indirect al companiei a generat peste 4.100 de joburi în reteaua proprie, formata din peste 120 de furnizori. Mai mult, conform studiului Randstad din 2019, Huawei este angajatorul nr. 1 din IT&C, aducand un mediu de lucru bazat pe performanta si cu un nivel al salariilor foarte bun. 

În acelasi timp, Huawei a contribuit si la dezvoltarea educatiei de tip universitar prin programe globale pentru studentii pasionati de IT&C. Un exemplu este ICT Academy sau Seeds for the Future.

Huawei 18 ani in Romania

Ne dorim să le mulțumim pe această cale tuturor partenerilor și clienților noștri pentru colaborarea puternică și durabilă din ultimii 18 ani. Bazându-ne pe valori și interese comune, suntem dornici să continuăm aceste parteneriate și pe viitor pentru a contribui la extinderea arhitecturii digitale a țării și pentru a fi parte din progresul României. Industria TIC este un sector strategic pentru orice țară, deoarece noile tehnologii alimentează redresarea economică și dezvoltarea industriilor verticale. Avem un angajament pe termen lung în România și suntem aici pentru a sprijini dezvoltarea acesteia, oferind tehnologie companiilor și oamenilor, a declarat George Zhang, CEO Huawei România.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button