News

Filme de top care se vor lansa în 2023 – Avatar 2, Guardians of the Galaxy, Transformers

Ce filme vor avea lansarea în anul 2023?

Pare că anul 2023 se anunță cu multe filme bune, unele noi, altele lansate acum câțiva ani. Sunt și filme de top între ele, ecranizări care au spart topurile de vânzări și vizionări.

Avatar 2- The way of water

Avatar 2 a reușit să ne dea după mulți, foarte mulți ani, un trailer de 2 minute jumate :), în care eroii nostri pare ca s-au mutat sub apă și luptă cu răufăcătorii alături de creaturile oceanului. Avatar 2- The way of water se arată un film care merită văzut în 2023, atât pentru povestea în sine cât și pentru efectele vizuale de excepție. Avatar 2 a fost lansat oficial în cinematografe pe 16 decembrie 2022.

Transformers – Rise of the beasts

Producătorii Transformers au reușit încă o dată să creeze o poveste în care aduc personaje noi, de data aceasta din lumea animală preistorică. Sigur ca mereu apare și câte un decepticon rău care îți ia bătaie, dar ramîne să vedem premierea care va avea loc in iuni 2023. Până atunci vă las să urmăriți trailerul filmului Transformers – Rise of the beasts:

Guardians of the Galaxy – Volume 3

Gardienii galaxiei revin și ei pe marile ecrane în 2023, mai exact prin luna mai. Aventurile ciudaților eroi continuă și în 2023, un film cu super efecte, cu acțiune și umor, așa cum ne-au obișnuit deja în seriile anterioare.

Voi ce filme așteptați în 2023?

 

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button