News

Cel mai bun antivirus gratuit în 2019: solutii optime pentru PC-ul tău

Lupta pentru cel mai bun antivirus gratuit în 2019 se desfasoara între nume deja consacrate si va propunem o selectie din care sa puteti alege solutia care vi se potriveste cel mai bine.

Este greu de stabilit cu certitudine care este cel mai bun antivirus gratuit în 2019 si tocmai de aceea, va prezentam o lista cu cinci programe de acest fel, astfel incat sa-l puteti alege pe cel care va inspira cea mai multa încredere sau care are functiile pe care vi le doriti.

Cel mai bun antivirus gratuit în 2019: Bitdefender Antivirus Free Edition

Antivirusul de origine romanesca este si in acest an una dintre cele mai bune solutii antivirus pe care le poti instala pe calculatorul personal, daca iti doresti ca acesta sa fie protejat. Interfata editiei din 2019 pastreaza linia minimalista si întunecata cu care ne-am obisnuit, fiind usor de navigat printre putinele meniurile disponibile. Acesta poate efectua scanari automate sau manuale si elimina cu succes pericolele. In acest moment poate detecta si neutraliza inclusiv scripturi de tip Bitcoin Miner sau Phishing.

Mai mult, acesta monitorizeaza constant aplicatiile active si cele din background, pentru a se asigura ca nu apar comportamente daunatoare. Antivirusul Bitdefender reuseste sa descopere site-uri cu tentative de frauda precum si alte pericole online la care ai putea fi expus. Daca optezi pentru Bitdefender Antivirus Free Edition, îl poti descarca de AICI.

Cel mai bun antivirus gratuit în 2019: AVG AntiVirus Free

AVG este un nume foarte cunoscut în zona solutiilor gratuite de software antivirus. Desi functiile disponibile în varianta de baza sunt destul de limitate in versiunea gratuita, protectia împotriva virusilor si a scripturilor daunatoare ramane de top. Malware-ul, spyware-ul și alte tipuri de infectii periculoase pot fi prevenite cu usurintă datorita  antivirusului AVG.

De asemenea, acestia integreaza o funcție prin intermediul careia link-urile pe care încerci sa le accesezi sunt scanate, astfel încât sa nu riști sa intri pe un site cu probleme. AVG AntiVirus Free este disponibil si se poate descarca gratuit AICI.

Cel mai bun antivirus gratuit în 2019: Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus aduce o serie de functii noi semnificative pentru utilizatori si in special pentru gameri. De exemplu, dacă vrei sa nu fi deranjat în timpul jocului, iar resursele PC-ului sa fie conservate, antivirusul trece automat în Mode Game, iar tu vei primi eventualele notificari dupa ce inchizi sesiunea de joc.

Avast a simplificat interfața antivirusului astfel încat totul sa poată fi verificat rapid, cu un singur click, fara sa mai fie nevoie sa navighezi printr-o serie de taburi. In plus, funcția Avast Passwords este foarte utila dacă vrei sa-ti pastrezi toate parolele în siguranță. Poți descarca Avast Free Antivirus de la dresa de AICI.

Cel mai bun antivirus gratuit în 2019: Avira Free Security Suite

Avira Free Security suite este o solutie antivirus care înglobeaza protectie atat pentru PC cat si pentru traficul pe internet. Astfel, în cadrul sistemului de secutitate ai parte de protectie împotriva virusilor de diverse tipuri, inclusiv renumitul ransomware. De asemenea, site-urile ce sunt infectate cu virusi si cele care au potential de phishing sunt blocate automat de catre antivirus.

Avira Free Security Suite vine si cu unelte de optimizare a calculatorului precum stergerea istoricului online sau optimizarea memoriei. Spre deosebire de alti antivirusi, acesta vine si cu o solutie de tip VPN in cazul in care doresti sa-ți ascunzi IP-ul pe internet sau daca vrei sa accesezi conținut blocat în regiunea în care te afli. Avira Free Security Suite poate fi descarcat gratuit de AICI.

Cel mai bun antivirus gratuit în 2019: Panda Security

Panda Security este recunoscut drept antivirusul care solicita cele mai putine resurse ale PC-ului pentru a te proteja. Consumul redus de resurse se datoreaza faptului ca o mare parte din sarcini sunt efectuate în cloud si nu local de catre calculator. Instalarea acestuia este un proces simplu, iar apoi antivirusul poate să ruleze în modul ”autopilot”, fara sa aiba nevoie de setari sau alte intercentii manuale din partea utilizatorului. Il puteti descarca AICI.

In cazul in care doriti sa beneficiati de protectie maxima atunci cand navigati pe internet, faceti plati sau lucrati la proiectele personale, va recomand sa cumparati o licenta, preturile incepand in aceasta perioada de primavara de la numai 69 lei/an. Vezi oferte!

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

2 Comentarii

  1. Eu cred ca BitDefender va fi cel mai bun antivirus si in 2018. Il folosesc in varianta gratuita de peste 2 ani si nu am avut probleme. Blocheaza tot ce poate face rau sistemului de operare, blocheaza paginile de phishing si asa cum spuneai chiar si cele cu script de Bitcoin Mining. Recomand.

    1. Eu am cumparat licenta de Bitdefender cea de 69 lei, aduce multe facilitati si asa sustin si compania care dezvolta zi de zi noi update-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button