News

eMAG listeaza electrocasnicele cu cele mai reduse preturi de Black Friday

Pe lista cumparaturilor de Black Friday din acest an nu puteau sa lipseasca electrocasnicele. Iar eMAG tocmai a listat cateva la preturi reduse, numai bune de cumparat.

Pe 13 noiembrie dimineata, data la care are loc evenimentul cu cele mai mari reduceri din an, ai ocazia sa cumperi pe eMAG masina de spalat, uscatorul sau lada frigorifica mult asteptata. Este evenimentul editia cu numarul 10 si ne asteapta intalniri de gradul X cu ofertele.

Anul 2020 ne tine in continuare in locuinta, adulti si copii deopotriva. Ar parea ca avem mai putine haine de spalat, doar ca realitatea dovedeste contrariul. In plus, nu poti aparea la sedintele online in pijamale sau langa cuptorul din bucatarie, unde pregatesti mancarea. Astfel ca necesitatea unei masini de spalat performante trebuie adusa in discutie.

reduceri electrocasnice emag de black friday 2020

Iar reducerile la electrocasnice mari de Black Friday sunt cea mai buna oportunitate din an, in special pe eMAG unde ai o gama variata de modele din care sa alegi.

Ce modele de electrocasnice se cauta de Black Friday?

Daca nu ai loc pentru uscarea hainelor spalate, este recomandat sa cumperi si un uscator de rufe sau o masina cu uscator incorporat. De exemplu, modelul Masina de spalat rufe cu uscator BEKO HTE7613YBSTR, 1200 RPM, Spalare 7 kg, Uscare 4 kg va avea un pret special de Black Friday. Vezi pret aici.

Frigiderele si combinele frigorifice sunt printre cele mai cumparate in perioada de toamna-iarna, cu atat mai necesare acum, in perioada COVID. Avem nevoie de o capacitate cat mai mare de stocare alimente si refrigerare, si astfel sa fim pregatiti pentru situatia in care ar trebui sa ramanem mai mult timp in locuinta. Daca ai spatiu suficient, iti recomand un model Side by Side, este elegant si incapator, recomandat in special pentru familii mai numeroase. Preturile scad in aceasta perioada cu pana la 25-30% la anumite modele.

Cuptoare cu plita incorporabile/sau nu. Cuptoarele, plitele, hota si in general, electrocasnicele de bucatarie au acum preturi foarte bune. Cu un buget rezonabil iti poti utila intreaga bucatarie. In oferta eMAG din campania Black Friday vei gasi preturi speciale pe care nu ai voie sa le ratezi. Adauga din timp produsele in cos si urmareste vineri dimineata preturile acestora.

reduceri cuptor cu plita black friday emag

Electrocasnicele sunt printre cele mai dorite produse in campaniile de reduceri, astfel ca trebuie sa fi pe faza si sa profiti la maxim de ofertele din startul evenimentului. Cele mai bune oferte le gasesti in aceasta pagina eMAG.

Tot in categoria electrocasnicelor intra si cele care ne asigura confortul termic din locuinta. Fie ca vorbim despre centrala termica, sistemul de aer conditionat sau dispozitive pentru calitatea aerului. Un dezumidificator sau aparat de purificare a aerului aduce avantajul unui climat sanatos in locuinta. In aceasta perioada multi dintre noi stam 24/24 in casa, alaturi de copii, de familie.

De exemplu, uscarea hainelor in casaproduce multa umezeala in aer, poate cauza mucegai, igrasie si un aer nociv pentru organism. Un dezumidificator casnic va poate scuti de aceste neplaceri, iar preturile incep de la 249 lei.

De Black Friday 2020, un discount bun vor avea si electrocasnicele resigilate, iar la eMAG le gasiti in categoria dedicata, cu preturi mai mici in aceasta perioada. Au garantie la fel ca un produs nou si ai transport pana in casa, oferit de eMAG.

Atentie la clasa de eficienta energetica, alegeti produse care economisesc energia: A, A+, A+++! Cele mai mici preturi sunt la electrocasnicele brandul Star-Light.

Un aparat recomandat de cumparat in aceasta perioada este si dezumidificatorul AlecoAir D14 PURIFY, acum la pret redus. Scade umididatea din casa, ajuta la uscarea rufelor din interior si purifica aerul din locuinta.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button