miercuri , 30 septembrie 2020

Comanda Centrala de pe Telefon prin Internet cu termostat SMART

Comanda Centrala termica de pe Telefon prin Internet cu termostat SMART

Controlul de la distanta al dispozitivelor SMART din casa ne ajuta sa cream confortul necesar in locuinta chiar si atunci cand suntem la munca sau in concediu. Cum ar fi ca temperatura in cabana de la munte sa fie deja optima in momentul cand ajungem acolo? Ai nevoie doar de un termostat SMART care se poate controla prin internet direct de pe telefonul tau mobil.

Un termostat inteligent pentru centrala termica se conecteaza foarte usor si ofera/primeste informatii prin internet de pe un dispozitiv client, telefonul sau tableta ta. Termostatele inteligente se pot conecta la orice fel de centrala termica de apartament sau de casa, pe gaz sau electrice.

Beneficii termostat inteligent cu control la distanta prin internet.

Un termostat de ambianta inteligent iti permite sa setezi programe care controleaza temperatura pe diferite perioade din zi sau noapte, comandand astfel centrala termica. Mai mult, un astfel de termostat comandat prin internet reduce consumul prin utilizarea optima a functionarii centralei termice. Incalzesti locuinta doar atunci cand este nevoie, intre orele dorite sau pe o perioada prestabilita.

In functie de modelul de termostat controlat prin internet, acesta poate oferi conectivitateWiFI, date privind consumul de energie al centralei, informatii despre functionarea cazanului sau adaptare in functie de programele utilizate.

Termostat SMART Modele 2019/2020

Un astfel de Termostat inteligent este termostatul Salus iT500, controlat prin Internet si care va ofera toate functiile necesare pentru controlul centralei termice prin internet. Pretul actual pentru termostatul inteligent Salus T500 este de 580 lei si se poate comanda cu transport gratuit, aici.

Termostat Salus iT500, controlat prin Internet
Termostat Salus iT500, controlat prin Internet-vezi detalii

Termostat SMART controlat prin internet, model Salus iT500

 • control centrala termica prin internet
 • control centrala termica de pe telefon sau tableta/PC
 • termostat SMART fara fir, nu ai nevoie de cabluri
 •  comanda un circuit de incalzire
 • comanda doua circuite de incalzire daca se adauga senzorul iT 300 la a doua zona
 • comanda un circuit de incalzire si unul de boiler
 • butoane touch(tactile) pentru termostatul inteligent Salus
 • setarea temperaturii intre 5 – 35°C
 • protectie anti-inghet reglabila intre 1 – 9°C
 • alimentare termostat Salus iT500 cu 2 baterii AA
 • alimentare receptor 220V
 • Garantie 5 ani
 • Transport gratuit

Termostatul inteligent Salus iT500 se conecteaza WiFI la orice retea wireless din casa si astfel ai acces la functiile de pornire/oprire ale centralei termice si poti obtine temparatura dorita in locuinta. Fie ca esti in concediu pentru doua saptamani sau esti zilnic la munca, cu ajutorul controlului de la distanta poti obtine ambianta dorita in orice moment.

De exemplu, poti transmite termostatului direct de pe telefonul mobil sa incalzeasca locuinta la 22 de grade incepand cu ora 18 cand ajungi acasa. Astfel ai temperatura potrivita pe cand ajungi acasa.

Un alt model de Termostat inteligent + Comanda pornit/oprit centrala + Gateway este modelul POER care asigura functii precum oprirea/pornirea centralei termice direct de pe telefonul mobil prin internet. Este un termostat SMART buget si se poate achizitiona la pretul de 500 lei, aici.

Termostat centrala cu control prin internet

Termostat ambianta cu control prin internet-Vezi oferta

Un alt model  de termostat inteligent este  PNI CT35 fara fir cu WiFi controlat prin Internet pentru centrale termice cu aplicatie pentru telefon.

Il gasiti la un pret redus acum, doar 299 lei, AICI.

Termostat inteligent PNI CT35 fara fir cu WiFi controlat prin Internet
Termostat inteligent PNI CT35 fara fir cu WiFi controlat prin Internet

Termostat centrala gaz/incalzire in pardoseala WiFi+RF TORWT-20 Compatibil Google Home si Alexa

Un termostat inteligent complet care se poate folosi atat pentru incalzire in pardoseala cat si pentru centrale pe gaz, este modelul Tor-WT20. Compatibil cu Google Home si Alexa, conectare WiFI si control RF termostatul are o acurratete senzor de +/- 1 grad  si control gradual de 0.5 grade Celsius. Termostatul se controleaza si de pe telefon prin aplicatia SmartLife/Tuya. Se poate achizitiona la un pret special aici.

Pret termostat controlat prin internet

Pretul unui termostat inteligent comandat prin internet variaza in functie de numarul de dispozitive pe care le poate controla si desigur, in functie de producator. Pretul unui termostat bun si care sa detina functiile de baza, precum accesul prin internet si conectare WiFI, incepe de la 4-500 lei.

Vezi si...

Smart Home concept

Cum sa ai o locuinta SMART? Confort, siguranta, control

Accesorii pentru o locuinta Smart, siguranta si confort Atat prezenta internetului in fiecare locuinta cat si …

9 comentarii

 1. Ce model de termostat comandat prin internet imi recomandati pentru o centrala de apartament cu 2 camare?
  Multumesc.

  • Pentru a controla centrala termica de la distanta, aveti nevoie atat de un termostat inteligent cat si de un hub care sa faca conexiunea la internet. Aici gasiti cateve modele compatibile cum este de exemplu acesta prezentat in articol==>https://goo.gl/HfUDwB

 2. Care este un termostat smart pe care il recomanzi in 2019?

 3. Ce model de termostat smart recomanzi pentru 2019 pentru a putea comanda centrala prin internet?

 4. Termostat inteligent

  Recent am trecut si eu la un termostat care se conecteaza prin internet la telefon. Pot controla centrala si implicit temperatura din casa, de la distanta. Unde mai pui ca arata si super bine pe perete 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *