Smart gadgets

Căștile flagship de la JABRA primesc actualizări revoluționare

Căștile Jabra Elite, Elite 8 Active, Elite 10 - Apeluri mai clare, ANC și HearThrough îmbunătățite

Actualizari software casti Kabra Elite, Elite 8 Active si Elite 10

Jabra, lider global în sunet true wireless și soluții de muncă hibridă, a anunțat o serie de actualizări software care îmbunătățesc experiența utilizatorilor pentru cele mai performante căști wireless din gama Elite, Elite 8 Active și Elite 10.

Aceste actualizări sunt acum disponibile prin actualizarea căștilor în aplicația Jabra Sound+. Actualizările nu doar definesc noua calitate audio, ci și îmbunătățesc funcționalitatea și utilizarea generală a noii generații de căști Jabra. Iată principalele îmbunătățiri pe care le aduce acest update:

  • Apeluri mai clare în locuri aglomerate prin îmbunătățirea blocării zgomotului de fundal pentru modelul Jabra Elite 10;
  • ANC și HearThrough îmbunătățite pentru reducerea zgomotului provocat de vânt pentru Jabra Elite 8 Active.

Elite 10 – Putere dublă de blocare a vocilor de pe fundal pentru apeluri mai clare 

Cele mai confortabile căști de la Jabra beneficiază de un sunet îmbunătățit cu noi algoritmi de suprimare a distragerilor bazate pe AI, care îmbunătățesc în mod specific reducerea zgomotului în gama de frecvențe a vocii umane. Aceasta înseamnă că vocile persoanelor din jurul tău vor fi mai bine anulate, obținându-se astfel o calitate mult mai bună a apelurilor. 

În plus, Jabra a adăugat ANC (Anulare Activă a Zgomotului) în timpul apelurilor pentru a face experiența apelurilor și mai bună. Utilizatorii se pot aștepta la o dublare a blocării zgomotelor de fundal, optimizând claritatea apelurilor în medii aglomerate precum birouri, restaurante și străzi aglomerate, asigurând conversații neîntrerupte.

Elite 8 Active – ANC și HearThrough îmbunătățite  pentru reducerea zgomotului provocat de vânt pentru o experiență mai bună de alergat sau la antrenamente în aer liber

Cele mai rezistente căști din lume – Elite 8 Active – beneficiază de ANC (Active Noise Cancelation) și experiență HearThrough îmbunătățite pentru condiții de vânt, bazate pe o actualizare software care utilizează tehnologie cu două microfoane pentru a detecta mai bine zgomotul vântului. 

Cu noua versiune software, ambele microfoane externe sunt utilizate pentru a asigura o detectare mai precisă a nivelurilor de vânt și tranziții mai line către modul de vânt. Experiența îmbunătățită de ascultare a muzicii oferă o experiență mai bună pentru alergat sau antrenamente în aer liber.

Actualizările sunt acum disponibile prin aplicația Jabra Sound+ și sunt disponibile pentru toți utilizatorii, existenți și noi, printr-o actualizare rapidă, fără costuri.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button