Smart gadgets

Precomanda iPhone 12 în România. Cât costă și ce caracteristici au noile modele lansate

Noile modele iPhone 12 au fost prezentate oficial în premieră de Apple în 13 octombrie 2020. Ce modele a lansat Apple și ce caracteristici au noile iPhone 12. Avem și prețurile anunțate oficial.
Pentru prima dată Apple lansează patru modele de iPhone având ca destinație diverse categorii de utilizatori. Vor fi 4 modele cu preţuri de la 649 până la 1.399 de dolari și cu diagonale între 5.4 și 6.7 inch, iar din 16 octombrie se pot face precomenzi în România.

Cum era de așteptat, noile modele sunt primele telefoane Apple dotate cu cu tehnologia 5G, noua generație de comunicare online la viteze foarte mari. Cu noile iPhone-uri vei avea super-viteză pe internet, atât WIFI cat și in rețelele telecom.

Update. Incepand cu 2 noiembrie 2020, noile iPhone 12 se pot comanda din stocul magazinelor online din Romania. Telefonul se poate comanda cu livrare imediata de la evoMag

Modele iPhone 12 Mini, Pro so ProMax sunt disponibile acum pentru precomanda la eMAG. Modelul simplu iPhone 12 cu 128GB, 5G este listat la pretul de 4799 lei, iar modelul Mini cu 128Gb, 5G la 4299 lei. Se pot achizitiona si in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi.

Cel mai accesibil iPhone 12 va fi o versiune Mini, care vine cu aceleasi caracteristici precum versiunea standard dar cu un ecran de doar 5.4 inch. Modelul Mini va avea doar două camere pe spate+camera frontală, un senzor principal f/1.6 cu distanţă focală de 26mm. Al doilea senzor este ultra-wide și fiecare model este dotat cu Smart HDR 3. iPhone 12 Mini este în prezent cel mai mic telefon cu 5G din lume.

În ceea ce privește design-ul, Apple schimbă şi aspectul noilor modele 12. Acestea primesc aspectul cu margini drepte care amintesc de iPad Pro sau generația 5 de iPhone.

pret precomanda iphone 12

Cele doua versiuni vârf de gamă, iPhone 12 Pro si Max sunt dotate cu 3 camere şi noua tehnologie de scanare denumită LiDAR. Cu ajutorul LiDAR vei putea scana o încăpere  cu toate elementele pe care aceasta le conţine, având posibilitatea de a le deplasa virtual în funcție de poziția și dimensiunile dorite.
iPhone 12 PRO și MAX au câte 3 camere pe spate. Un senzor principal f/1.6 cu distanţă focală de 26mm. iPhone 12 Pro va avea un display de 6.1 inch, în timp ce iPhone 12 Pro Max va avea un display și mai generos de 6.7 inch.

ecran iphone 12 caracteristici

Apple face primul pas către reducerea emisiilor de carbon încurajând astfel marii producători să protejeze mediul. Mai mult, noul iPhone 12 se livrează fără încărcător în cutie, într-un ambalaj mai mic și mai ecologic. Și, în sfârșit, pentru prima dată în istoria Apple noile modele iPhone vor veni cu interfață USB Type-C către portul Lightning.

Pentru pretențioși avem modelul iPhone 12 Pro. Construit din oţel inoxidabil pe  zonele laterale şi în patru variante de culoare: argintiu, grafit, auriu şi albastru, este modelul mult dorit de fanii Apple. Iar senzorul telephoto cu zoom optic 4x vine să întregească bestia.

Modelul PRO Max este o altă premieră pentru Apple având cel mai generos display, 6,7 inch.

Cât costa noile iPhone 12?

iPhone 12 Mini va costa 699 de dolari, în timp ce iPhone 12 este listat la un preț de 799 de dolari.
Cel mai scump va fi iPhone 12 Pro Max.

Precomenzile pentru iPhone 12 şi 12 Pro încep pe 16 octombrie iar telefoanele vor fi disponibile începând cu 23 octombrie, iar  iPhone 12 Mini şi 12 Pro Max din 13 noiembrie. Tu care model iPhone 12 îl alegi pentru precomandă?

pret si precomanda iphone 12

 

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button