duminică , 18 octombrie 2020

Apple lanseaza cele mai ieftine casti wireless, Beats Flex

Apple Beats Flex specificatii

Odata cu lansarea noului iPhone 12, Apple dezvaluie cele mai accesibile casti wireless prezentate pana acum. Este vorba de Beats Flex, o pereche de casti la numai 50 USD cu conectare wireless.

Castile produse de Beats, compania partener Apple. sunt conectate intre ele prin fir, precum castile de alergare si se poarta in jurul gatului. Partea din jurul gatului este construita dintr-un material usor si flexibil denumit Nitinol.

Un aspect interesant, odata scoase si asezate pe o suprafata, castile se cupleaza magnetic, practic se aduna pentru o depozitare mai facila. Conform informatiilor oficiale furnizate de Apple, bateria castilor Beats Flex are o autonomie de 12 ore, cu 4 ore mai mult decat anterioarele BeatsX.  Cele patru ore in plus reprezinta un castig semnificativ in utilizare.

Un alt aspect important este modalitatea de incarcare a castilor, acestea avand acum incarcare prin USB Type C. Un avantaj binevenit de la Apple, care face incarcarea mult mai facila pentru utilizatori. Mai mult, castile wireless Beats Flex se pot utiliza atat pe dispozitive precum iPhone sau iPad cat si pe telefoane sau dispozitive cu Android. Pentru Android se instaleaza aplicatia Beats pe care o regasiti in Google Play.

Exista patru culori disponibile si patru marimi pentru cupa din ureche, astfel ca se vor potrivi cu siguranta pentru oricine.

Beats Flex design

Pretul in Romania va fi aproximativ de 180 lei si in curand se va putea face precomanda.

 

Vezi si...

reduceri black friday emag 2020

eMAG, Black Friday 2020. Ziua cu cele mai așteptate reduceri din an

Urmează cele mai așteptate reduceri din anul 2020. Ediția aniversară de 10 ani aduce cele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *