Smart gadgets

Incearca YOXO pentru beneficii la cartela

Voucher Rabla electrocasnice 2021

Lansat la inceputul anului 2020, YOXO este primul abonament digital din Romania care iti aduce la pachet minute nelimitate, SMS-uri si trafic de internet in functie de necesitati.

Toate acestea cu ajutorul unei aplicatii de mobil unde iti poti administra propriile resurse, lunar. Mai mult, este simplu sa treci la YOXO. Fie ca ai un abonament sau o cartela Prepay sau iti doresti un numar nou, acum poti alege YOXO. (poti trece la YOXO de la oricare operator telecom din Romania). Practic, nu este o cartela YOXO, ci propria ta cartela care foloseste beneficiile YOXO.

Abonament YOXO 100% digital

Care este costul abonamentelor YOXO?

Pretul unui abonament YOXO incepe de la 19 lei si include minute si SMS-uri nationale nelimitate si 20Gb de internet in reteaua Orange 4G (4G+). Iata pachetele disponibile cu resursele incluse si preturile promo din aceasta perioada.(pana in 30.11). Plata serviciilor se face prin card bancar, adaugat in aplicatie.

Minute NationaleNelimitatNelimitatNelimitat
SMS-uri nationaleNelimitatNelimitatNelimitat
Trafic internet national20GB60GB100GB
Internet in Roaming SEE3,87GB
Pret abonament/luna*19 lei29 lei39 lei
*Preturi abonamente valabile pana la 08.01.2021

Cu aplicatia instalata pe telefon, fara birocratie si contracte pe multi ani, YOXO este o solutie potrivita pentru oricine isi doreste libertate si control asupra abonamentului de telefonie. Tu decizi ce resurse ai nevoie, cand le activezi/dezactivezi. Iar daca ai nevoie de extra-optiuni, poti oricand sa le adaugi la abonamentul tau. Totul se face online, din aplicatia de mobil, si nu ai nevoie de cartele.

Cum activez abonamentul YOXO?

Daca te-ai decis, esti la cativa pasi de primul tau abonament digital de telefonie. Asigura-te ca ai 18 ani si urmeaza pasii de mai jos:

  1. Instalezi aplicatia din Magazin Play, AppStore sau AppGallery(Huawei)
  2. Iti creezi un cont nou
  3. Alegi abonamentul pentru prima luna
  4. Adaugi si validezi cardul in aplicatie
  5. Bine ai venit in YOXO!
Black Friday evoMAG American 2021

3 Comentarii

    1. Salut, din ce stiu eu exista o perioada de gratie de 48 de ore in care se poate face plata, de la momentul scadentei abonamentului YOXO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button