Smart Home

eMAG te scapa de echipamentele vechi prin programul Rabla electrocasnice

Comanzi de la eMAG electrocasnice si scapi de echipamentele vechi fara costuri suplimentare

Nu rata reducerile saltele Dormeo in luna martie 2021!

Campania de inlocuire a electrocasnicelor vechi este in plina desfasurare, peste 160.000 de romani au aplicat la aceasta editie Rabla 2021. eMAG s-a implicat activ si te ajuta sa scapi de echipamentele vechi la momentul livrarii produsului nou cumparat din oferta eMAG.

Serviciul de ridicare a electrocasnicelor vechi oferit de eMAG implica ridicarea echipamentelor tale vechi la momentul predarii de catre curieri a noilor produse cumparate cu voucher Rabla 2021. Serviciul este destinat ridicarii electrocasnicelor precum frigidere, masini de spalat rufe si masini de spalat vase.

eMAG scapa de electrocasnicele vechi

In aceasta perioada este in desfasurare a doua etapa din programul Rabla electrocasnice 2021, in care poti cumpara electrocasnice precum:

Etapa 3 are loc în intervalul 18 iunie – 01 iulie ora 23:59 si este deschisa pentru urmatoarele categorii de produse:

Etapa 2 are loc între 04 iunie – 17 iunie ora 23:59 si este deschisa pentru urmatoarele categorii de produse:

Urmatoarele etape vor incepe in luna iunie conform calendarului de mai jos, voucherele Rabla se vor putea genera din platforma AFM, si imediatce suntvalidate vor putea fi folosite. Sa speram ca exista fonduri suficiente, astfel incat toti participantii la programul Rabla pentru electrocasnice din 2021 sa poata beneficia de reducerile de pret.

etape rabla electrocasnice 2021

Cum se ridica echipamentul vechi la eMAG?

Daca vei cumpara masina de spalat rufe, vase sau frigidere din oferta eMAG, prin programul Rabla 2021 vei beneficia de ridicare gratuita a echipamentului vechi, direct de acasa, la momentul cand primesti noul electrocasnic comandat.

eMAG a creat o pagina dedicata pentru produsele electrocasnice eligibile in fiecare etapa, la adresa urmatoare https://www.emag.ro/cmp/rabla-2021

Nu mai sta pe ganduri, adauga produsul in cosul eMAG, iar la finalul comenzii introduci codul voucher de pe site-ul AFM pentru a beneficia de reduceri pana la 500 lei.

 

Arata mai mult
Oferte telefoane Xiaomi redmi ieftine

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button