Smart Home

Întrerupătoare cu touch pentru case smart

Modele de întrerupătoare tactile cu control prin wifi și aplicație telefon

Intrerupatoare cu touch si prize inteligente pentru case smart: sunt durabile, au carcase din sticla, arata impecabil si au functionalitati multiple.

Nici intrerupatoarele din casa si prizele nu mai sunt ce au fost. Odata cu dezvoltarea tehnologiilor SMART, au aparut si noi dispozitive pentru controlul electricitatii in locuinta sau la birou. Astfel gasim acum in locul clasicelor intrerupatoare de plastic, noile intrerupatoare cu touch pe care le controlam printr-o simpla atingere sau chiar de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi sau de pe telefonul mobil. Sunt dispozitive smart care se conecteaza in reteaua wifi din casa.

intrerupator touch
Intrerupator touch

Beneficiul major al unui intrerupator cu touch este faptul ca rezista in timp, nu se ingalbenesc si sunt usor de intretinut. Noile intrerupatoare moderne nu au parti mecanice care se pot uza in timp (precum un intrerupator clasic) acestea au durata de functionare „pe viata”.

Vezi oferta intrerupatoare!

Cum functioneaza intrerupatorul tactil

Intrerupatorul este construit din doua elemente, panoul de sticla care se afla la exterior si corpul intrerupatorului(modul) care se incastreaza in perete. Sunt rezistente la foc iar montarea este la fel de simpla precum instalarea unei prize. Atentie atunci cand cumparati, unele oferte de intrerupatoare in magazinele online vand separat panoul si separat intrerupatorul (partea electronica). Panoul se poate alege in functie de culoare, numar intrerupatoare dorite, functie wireless, telecomanda.

Exista atat intrerupatoare touch simple cat si duble sau triple, in functie de necesitati. In cazul in care doriti mai multe functionalitati va recomand un intrerupator tactil cu functie wireless si telecomanda pe care il puteti controla de la distanta, puteti seta intensitatea luminii.

Cele care au si functie wireless, se pot conecta la un hub, alaturi de alte dispozitive smart din casa precum alarma, senzori gaz, inundatie sau termostat smart pentru incalzire sau aer conditionat.

Pret intrerupator cu touch

Preturile intrerupatoarelor cu touch variaza in functie de model si functionalitatile dorite. Astfel gasim modele cu preturi incepand de la 60 lei, intrerupator complet, modul+panou. Le puteti cumpara si separat, panouri se gasesc incepand de la 18 lei.

O marca pe care v-o recomand, este Livolo. Intrerupatoarele sunt moderne si de calitate  cu un design elegant. Le puteti gasi AICI cu transport gratuit. Sau AICI pentru o gama variata de modele si accesorii SMART.

O alta sursa de unde puteti cumpara la preturi ceva mai mici, este China. Puteti sa le comandati direct de la producator cu transport gratuit insa dureaza ceva mai mult, pana la 4-6 saptamani sa le primiti. Puteti sa aruncati o privire AICI, preturile sunt mult mai mici. Pentru mai multe detalii despre comenzi din China, va recomand articolul Aliexpress Romania.

Intrerupatoare tactile pentru case smart
Intrerupatoare tactile pentru case smart
Stock Busters eMAG 2022 Oferte

2 Comentarii

  1. Sunt curios in cat timp un intrerupator touch va inlocui intrerupatoarele clasice. Lumea inca cumpara cele vechi. Mai mult, instalatiile electrice din locuinte nu sunt proiectate pentru a instala intrerupatoare tactile.

  2. Casele SMART sunt in continua crestere. Si eu mi-am automatizat multe prin locuinta. Intrerupatoare smart cu touch controlate de la distanta prin internet, senzori de temperatura, fum sau foc, nu ar trebui sa lipseasca dintr-o casa moderna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button