Smart gadgets

Apple a lansat macOS High Sierra 10.13.3 Beta 3 [download]

Apple a lansat MacOS High Sierra 10.13.3 beta 3 pentru dezvoltatori si poate fi instalat acum pe MAC. Numărul de versiune este 17D29a.

macOS High Sierra a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, actualizarea si se poate instalata chiar acum pe oricare dintre Mac-urile compatibile din lista de mai jos. Actualizarea software-ului Apple aduce diferite patch-uri și îmbunătățiri fata de versiunea anterioara.

MacOS 10.13.3 beta 3 se poate instala pe:

• MacBook (2009 sau mai nou)

• MacBook Air (2010 sau mai nou)

• MacBook Pro (2010 sau mai nou)

• Mac mini (2010 sau mai nou) • iMac (2010 sau mai nou)

• iMac Pro (2017)

• Mac Pro ( 2010 sau mai nou)

Pasi pentru instalarea noului sistem de operare macOS High Sierra 10.13.3

Creați copii de rezervă pentru Mac. Creați întotdeauna copii de siguranță ale datelor și fișierelor înainte de a instala versiuni beta ale aplicației macOS. Daca ai mai multe computere Mac, recomandăm insistent instalarea pe un sistem secundar. Puteti folosi Time Machine, utilitarul de backup încorporat.

● Înscrieți-vă Mac-ul în programul Apple Developer

Descărcați utilitarul Beta Acces MacOS Developer folosind link-ul developer.apple.com și rulați programul de instalare. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă înregistra Mac-ul.

Pentru a verifica dacă Mac-ul dvs. este înscris în programul Apple Beta Software, deschideți panoul App Store în Preferințe de sistem pentru Mac App Store. Dacă calculatorul dvs. Mac este înscris, este afișat mesajul „Calculatorul dvs. este setat să primească actualizarea software-ului beta”.

● Instalați aplicația MacOS Developer Beta

După ce ați terminat înscrierea, instalați beta-ul dezvoltatorului din Actualizări în Mac App Store. Dacă nu este disponibil un beta dezvoltator, veți primi o notificare de la Mac App Store atunci când este lansat.

● Nu mai doriti sa primiți actualizări beta?

Pentru a nu mai primi actualizări beta macOS: 1. Deschideți panoul App Store din Preferințe sistem. 2. Faceți clic pe butonul Schimba de lângă „Calculatorul dvs. este setat să primească actualizări software beta”. 3. În caseta de dialog care apare, faceți clic pe Actualizare software Beta Not Do Show.

Puteti descărca Utilitarul Beta Access din linkul atasat, AICI.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button