Smart Home

Cel mai bun antivirus gratuit in 2019-solutia ideala pentru PC-ul tau

Protectia datelor de pe calculatorul personal(PC/Laptop) precum si navigarea in siguranta pe internet, reprezinta actiuni care necesita o atentie sporita fiind vorba de propria intimitate si siguranta. Folosim calculatorul pentru cumparaturi online, accesare platforme social media, email, navigare, etc. Cat de protejat crezi ca esti?

Utilizarea unui antivirus performant a dvenit o necesitate, iar alegerea unui antivirus performant te scapa de griji si batai de cap. Iata o varianta de protectia gratuita pe care o poti instala in cativa pasi.

Chiar daca solutiile free nu sunt intotdeauna cea mai buna alegere, va recomand cel mai bun antivirus din 2019 pe care il puteti utiliza pentru o protectie ridicata a calculatorului: Bitdefender Antivirus Free Edition 2019.

Bitdefender Free Edition 2017
Bitdefender Free Edition 2019-cel mai bun antivirus gratuit

Antivirusul romanesc BitDefender ramane in continuare cea mai buna solutie gratuita de protectie pentru calculatorul personal. Fie ca este vorba de protectia datelor bancare(card) sau a simplei navigari pe internet, Bitdefender isi face treaba intr-un mod exemplar, fara interventii din partea utilizatorului.

Interfața Bitdefender editia 2019 pastreaza linia simplista și întunecata, fiind usor de navigat printre meniurile disponibile. Acesta poate efectua scanari automate sau manuale si elimina cu succes pericolele: trojeni, site-uri periculoase de phishing, virusi, frauda.

Bitdefender Antivirus Free Edition se poate descarca si instala gratuit,  de aici.

Pentru variante cu licenta, va recomand achizitia licentelor care incep de la 60 lei/an, si care va ofera o protectie completa. Vezi ofertele Bitdefender cu licenta, aici.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button