News

Locuri noi de munca in Bucuresti si Otopeni

Tot mai multe locuri de muncă în Bucuresti si Otopeni vin din domenii variate, din sectoarele tehnice, comercial, marketing, vânzări, consultanță sau horeca. Angajatorii oferă locuri de muncă în Bucuresti si Otopeni deopotrivă pentru candidații cu experiență, dar și pentru cei care se află la început de drum.

Oferta de locuri de muncă în București și Otopeni, publicate pe platforma de recurtare eJobs.ro, este tot mai bogată în această perioadă. Se caută deopotrivă șoferi, bucătari, tehnicieni, dar și manageri, analiști sau operatori pentru call center. Multe posturi se adresează atât candidaților din Otopeni, cât și celor aflați în localitățile vecine precum Buftea sau Băneasa, ori București.

Locuri de munca Otopeni pentru tehnicieni

Candidații cu o meserie tehnică și cu experiență în diverse domenii tehnice, electrotehnice, reparații mașini sau întreținere utilaje pot găsi diverse locuri de muncă în Otopeni, adăugate pe platforma eJobs.ro. Se oferă un post de tehnician electronist la o sală de jocuri, se caută un reprezentant tehnic pentru o companie de utilaje agricole, tehnician service pentru o companie care aduce în România echipamente SPA sau frigotehnist pentru o companie de standuri și frigidere pentru băuturi.

Pentru toate aceste posturi, studiile tehnice și experiența de minim doi ani pe posturi similare sunt esențiale la angajare. Candidații care cunosc limba engleză, care pot lucra pe calculator și care au permis de conducere pot avea un avantaj la angajare.

Bucătari și ospătari

Noi oferte de lucru în Otopeni se adresează personalului horeca, tinerilor cu experiență, dar și celor fără experiență care vor să lucreze în restaurante. Sunt căutați bucătari, ajutori de bucătari și ospătari sau barmani pentru unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante din București, care are unități și în Buftea, precum și în Otopeni. Candidații care nu au mai lucrat în acest domeniu au șansa să învețe o meserie nouă, compania fiind atestată pentru meseriile de bucătar și ospătar.

Agent call center – magazin de bricolaj

Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare și experiență în call center, dar să aibă și cunoștințe de bază despre materialele de construcții. Oferta aparține unui lanț de magazine de bricolaj și materiale de construcții aflat în expansiune, cu șapte magazine la nivel național și un magazin on line în plină dezvoltare. Se oferă un pachet salarial atractiv și training la începutul activității.

Magazioner, referent sau operator – firmă de curierat

Una dintre cele mai mari companii de curierat din țară angajează pentru sediul din Otopeni un magaziner, un operator front office, un referent, dar și un conducător pe motoscuter. Rezistența la stres este foarte importantă, de asemenea sunt necesar studii medii sau superioare, abilități de comunicare, orientare către client, responsabilitate și abilități de organizare a muncii.

Se oferă un pachet salarial atractiv, tichete de masă, dar și bonusuri lunare pentru performanță.

Analist – servicii HR

Una dintre cele mai mari companii de servicii integrate de HR caută un analist pentru gestionarea prețurilor și veniturilor pentru un client prestator de servicii aeriene. Postul presupune experiență anterioară, dar nu este neapărat obligatoriu, studii superioare, cunoștințe avansate de operare pe calculator, cunoașterea limbii engleze și abilități de analiză și organizare.

Pe eJobs poți găsi de asemenea locuri de muncă si în toate sectoarele din Bucuresti: locuri de munca sector 1locuri de munca sector 2locuri de munca sector 3locuri de munca sector 4locuri de munca sector 5locuri de munca sector 6.

Indiferent de sector sau de domeniul de activitate, dacă plănuiești să aplici la joburi ar trebui să fii pregătit să demonstrezi abilități puternice în comunicare, rezolvare de probleme, dar și abilități tehnice specifice fiecărei industrii.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button