News

Noul telefon HONOR X8 disponibil in magazinele din Romania

Pret si disponibilitate Honor X8 în România

Oferind o experiență de divertisment vizual cu adevărat captivantă și o serie de soluții tehnologice inovatoare, HONOR X8 are un design elegant, ultra-subțire și ușor, ecran mare cu rame super înguste, capacități fotografice excepționale și performanțe care depășesc așteptările consumatorului – toate acestea la un preț accesibil de 1074 lei în funcție de echipare.

Modelul X8 rulează pe Android 11 cu Google Mobile Services (GMS) și poate fi achiziționat din magazinele din România eMAG sau de la Orange.

HONOR X8 pret

HONOR X8: Procesor cu performanță superioară, cu capabilități foto și video
premium, deghizat într-un telefon confortabil și elegant în același timp.
Fiind foarte subțire, elegant și modern, HONOR X8 a fost proiectat cu ocarcasă ultra ușoară, cu un design cu margini plate și colțuri rotunjite elegante pe toate cele patru laturi.

Modelul dispune de un ecran HONOR FullView de 6,7 inchi 1 cu claritate sporită și o experiență realistă de vizionare, ideală pentru urmărirea filmelor, gaming și fotografii.
Oferind o experiență fotografică excepțională, HONOR X8 are o configurație de cameră quad, care include o cameră principală de 64 MP, o cameră wide de 5 MP, o cameră macro cu detecție de 2m și o cameră Bokeh cu detecție de 2m.

HONOR X8 este un smartphone puternic, dotat cu Qualcomm Snapdragon® 680, un procesor avansat cu 6 nuclee, conceput pentru a oferi performanțe superioare, economisind, în același timp, autonomia bateriei – și cu HONOR RAM Turbo (6G+2G). Această tehnologie HONOR convertește o parte din memoria flash în memorie RAM, astfel încât o capacitate de 6GB RAM poate fi extinsă la 8GB RAM, permițând utilizatorilor să folosească multiple funcții ale telefonului și aplicații în același timp.

HONOR X8 este echipat cu o baterie de 4000 mAh 2 , care garantează o durată lungă de funcționare, oferind o redare de până la 13 ore de conținut video YouTube, 19 ore de navigare pe web și 9,3 ore de gaming 3 la o singură încărcare.

Prin încărcătorul cu fir HONOR SuperCharge de 22,5 W, o încărcare de doar 10 minute a bateriei
asigură o redare de până la trei ore de video online.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.honor.com/ro.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button