News

Cum sa vizionati evenimentul de lansare Apple 2018 live

Apple a anuntat evenimentul de lansare a noilor iPhone în aceasta seara, miercuri, 12 septembrie.

Iata ce trebuie sa stiti pentru a viziona evenimentul de pe calculatoarele dvs. Mac, iPad, iPhone, Apple TV sau Windows PC.

Apple a trimis invitații la un eveniment special de presa denumit „Gather Round” în aceasta miercuri, 12 septembrie, si suntem siguri ca vom vedea lansarea noilor telefoane iPhone . De asemenea, ne asteptam ca Apple Watch 4 , AirPower și iPad Pro X sa fie lansate tot atunci. Daca nu ati fost invitat personal sa participați :), veti dori sa stiti cum puteti urmarii live unul dintre cele mai importante evenimente de lansari din lumea tehnologiei mobile. Eu astept noutati despre noul iOS12.

Din fericire, este ușor să urmăriți evenimentul de lansare a noului iPhone. Apple va transmite live pe site-ul sau (pe această pagina ), astfel încat toată lumea sa poata viziona dezvaluirea noilor produse; cu condiția ca sistemul dvs. și browserul sa îndeplineasca cerințele de vizualizare.

Mai jos vom sublinia opțiunile pentru Mac, PC, iPhone, iPad și Apple TV, precum și cerințele hardware și software pentru a viziona transmisiunea live. Dar nu va îngrijorați prea mult daca pierdeti evenimentul; acesta va fi disponibil pentruvizualizare ori de cate ori doriti atat din aplicația Apple TV-Apple Events cat si din pagina de evenimente proprii a Apple.

La ce ora va începe Apple evenimentul de lansare iPhone 2018?

Evenimentul are loc pe 12 septembrie si este programat sa înceapa la ora 20:00, ora Romaniei.

Evenimentele Apple pornesc, de obicei, destul de punctual. Este posibil ca însasi livestream-ul sa nu înceapa decat la cateva minute dupa ora oficiala de începere.

Vor exista unele prelungiri (scuze pentru Tim Cook, dar este adevarat 🙂 aproape de începutul evenimentului, cu discuții despre succesele recente ale Apple, cifrele de vanzari, rapoartele privind satisfacția clienților si asa mai departe. Deci daca intarziati putin, nu pierdeti mare lucru.

Evenimentul este estimat sa dureze între doua si doua ore si jumatate, asta daca tinem cont de ce s-a intamplat la evenimentele anterioare.

Cum sa vizionați pe PC sau Mac

Trebuie sa aveti Safari pe MacOS 10.11 sau o versiune ulterioara sau Microsoft Edge pe Windows 10 pentru a viziona stream-ul live. Cu toate acestea, mai exista o solutie, sa urmariti evenimentul dupa ce se termina,  atat pe PC cu Windows 7 cat si Windows 8.

Pentru a viziona, pur și simplu accesați pagina Eveniment 12 septembrie 2018 a Apple .

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button