Smart gadgets

Pret si precomanda iPhone XS Max si XR-cand vor fi disponibile in Romania

Apple a lansat azi, 12 septembrie in cadrul unui eveniment transmis live, noile telefoane iPhone XS MAX, iPhone XR precum si noul sistem de operare iOS 12 si desigur, Apple Watch 4. Asteptate cu nerabdare de fanii Apple din intreaga lume, iata care sunt noutatile. Dupa ce a ajuns la peste 2 bilioane de unitati vandute, Apple revine cu noi surprize.

Dupa ce iPhone X a devenit telefonul nr. 1 in lume cu 98% grad de satisfactie al clientilor iata noile iPhone XS si XS MAX.

iPhone XS aduce cea mai performanta identificara faciala(FaceID) si cel mai mare ecran de 6.5 existent la acest moment pe un smartphone. Cu noul procesor ajunge la peste 5 bilioane de procesari pe secunda, video HDR si pana la 512 GB stocare. Sunetul stereo a primit si el imbunatatiri.

Baterie aduce o autonomie crescuta cu 30 minute pana la 1h.30 pe noul XS Max.

Incredibil: Noile Iphone XS si XS MAX vor fi Dual SIM DUAL StandBy. Apple introduce o facilitate mult asteptata-DUAL SIM. Iata ca cei care vor sa foloseasca doua cartele SIM, o pot face pe noile modele de iPhone.

iPhone XS si MAX
iPhone XS si MAX

Varianta iPhone XR(6.1′ Liquid Retina Display) e foarte probabil sa fie comercializata intr-o serie de culori diferite de cele cu care o face in mod obisnuit Apple, dar si in configuratii diferite de capacitate stocare. Este disponibil pe rosu, galben, negru, albastru, gold, argintiu.

Cat despre pretul modelelor Apple iPhone XS  acesta incepe de la 1.000 euro, respectiv 1.200 euro pentru modelul iPhone Xs Max.

Pret si precomanda iPhone Xs si XR
Pret si precomanda iPhone Xs si XR

Pret si precomnda iPhone XS, MAX, XR in Romania

Iata pretul nilor telefoane iPhone echivalent in euro/dolari pentru toate variantele de stocare. Acestea vor fi in curand disponibile atat la operatorii de telefonie cat si la magazine precum eMAG sau Altex.

64GB

  • XS Max – $999
  • XS – $999
  • XR –$749

256GB

  • XS Max – 1349€/$1149
  • XS – 1189€/$1049
  • XR –$800

512GB

  • XS Max – 1479€/$1299
  • XS – 1369€/$1199

Apple Watch seria 4 devine un gardian inteligent al sanatatii tale

Mai multe aplicatii, un ecran mai mare, noi fete ale smart watch-ului si un sunet imbunatatit ata ca redare cat si microfonul. Echipat cu noul procesor S4 acesta este pregatit pentru mult mai multe aplicatii dedicate unei vieti active, zi de zi. Poate detecta cazaturile sau aluncarile persoanei care-l poarta si sa cheme ajutoare.

Monitorizeaza pulsul si transmite notificari cand acesta iese din limitele normale, afisand informatii despre problemele medicale care pot aparea dar si sfaturi de urmat. Mai mult, iWatch 4 poate genera electrocardiograma(ECG) exact cum o face un echipament medical, masurand bataile inimii pe o perioada de 30 secunde cu ajutorul unor stimuli electronici.

Autonomia a fost crescuta la 20 de ore conform celor declarate de Apple.

Apple Watch seria 4 va fi disponibil din 21 septembrie la preturi cuprinse intre 399 si 499 dolari. In Romania va ajunge incepand cu luna octombrie insa cu sigurantava fi disponibil pentru precomanda chiar din septembrie.

Noul Apple Watch
Noul Apple Watch
Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button