sâmbătă , 24 octombrie 2020
Drona DJI Mavic Pro
Drona DJI Mavic Pro

Despre drone. Ce aduc ele bun in viata noastra?

Dronele nu sunt doar dispozitive distractive care pot zbura. Ele permit capturi de imagini uluitoare, unele de mare rezoluție, 4K video. Acestea sunt, de asemenea, mai accesibile decât oricând, modele de calitate pentru începatori acum costa mai putin de 60 $.
Dronele bune incep de la câteva sute de dolari, drone mai complexe gasim de la mai puțin de 1.000 $ si oferă caracteristici personalizate și programabile, transformându-le în dispozitive cu adevărat autonome, care pot lua propriile decizii.

Cu ajutorul unei drone putem filma sau fotografia peisaje pe care nu le putem vedea datorita accesului greoi dar si a inaltimii. Vederile panoramice surprinse cu drona sunt de o frumusete  rara.
În plus, o nouă clasă de drone de curse a început să lovească scena. Luptele cu drone sunt noua atractie de entertainment si care este deja explorata de cateva televiziuni care transmit astfel de show-uri TV.

Cele mai ieftine Drone au pretul de la 40$

Drona UDI U818A
Drona UDI U818A
Drona BLADE NANO QX RTF
Drona BLADE NANO QX RTF

Competitia intitulata Drone Champions League, echivalentul UEFA Champions League in Europa, a avut o etapa de campionat si in Romania, intre 18 si 20 noiembrie 2016, etapa ce s-a desfasurat in salina Turda (Cluj-Napoca). Pentru iubitorii de adrenalina si hi-tech, luptele cu drone au prins teren pe majoritatea continentelor. Am gasit si cateva posturi tv care transmit aceste competitii cu drone: Eurosport si ESPN.

Iata cateva imagini:

Vezi si...

Samsung-GALAXY-S20 testare

Testeaza Samsung Galaxy S20 Ultra 5G de la Orange

Daca esti un fan Samsung sau doar pasionat de telefoane SMART, Samsung Galaxy S20 Ultra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *