Financiar

De astazi, clientii Raiffeisen Bank pot plati si prin Apple Pay pe iPhone sau Apple Watch

Incepand cu 15 octombrie 2019, clientii Raiffeisen Bank pot utiliza cardurile de debit si credit prin walletul Apple Pay.

Cum poate fi accesat Apple Pay si cum adaugati carduri?

  • pe iPhone, deschideti aplicatia Wallet, apasati pe butonul “+” din coltul din dreapta sus si urmati instructiunile.
  • pentru Apple Watch, deschideti aplicatia Apple Watch pe iPhone, selectati Wallet & Apple Pay, apasati “Add Card” si urmeaza instructiunile.

Cardul pe care il adaugati va fi validat prin introducerea codului primit prin SMS pe numarul de telefon declarat la banca ca si numar de contact sau prin apelare in call center.

Cum platiti cu Apple Pay la Raiffeisen Bank?

In functie de modelul de telefon pe care il folositi si preferintele personale, va autentificati prin FaceID, Touch ID sau parola si apoi apropiati iPhone-ul sau Apple Watch-ul de POS. La anumite dispozitive POS poate fi solicitata si introducerea codului PIN pentru cardul utilizat.

Cat de sigure sunt platile prin Apple Pay?

Numarul de card nu este stocat pe telefon si nici pe serverele Apple. In schimb, este alocat dispozitivului un numar unic, criptat si stocat in siguranta pe iPhone sau Apple Watch. Orice tranzactie facuta cu Apple Pay este validata prin Touch ID sau Face ID, astfel ca platile beneficiaza de cel mai ridicat grad de siguranta.

Utilizarea Apple Pay este gratuita?

Da, utilizarea Apple Pay este gratuita, atat in tara, cat si in strainatate, iar platile cu telefonul mobil sunt realizate fara taxe sau alte comisioane.

Se poate plati in rate fara dobanda prin Apple Pay?

Da. Alegeti in „Wallet” cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank ca implicit (default) si gata, puteti sa faceti plati in rate fara dobanda, direct cu telefonul, similar modului in care o faceati prin cardul de plastic.

Mai mult informatii despre Apple Pay Raiffeisen gasiti la adresa https://www.raiffeisen.ro/applepay

Pentru plata cu telefoane cu sistem Android folositi RaiPay, aplicatia de plata de la Raiffeisen.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button