Financiar

Raiffeisen introduce autorizarea platilor online prin biometrie, amprenta sau FaceID

Incepand cu 23 noiembrie 2020, Raiffeisen Bank introduce autorizarea platilor efectuate online cu cardul, prin biometrie folosind amprenta sau FaceID.

Este o modalitate sigura si la indemana pentru a autoriza platile pe internet, fara a mai introduce codul primit prin SMS folosit in versiunea actuala 3DSecure.

Pentru cei care aveti Revolut, functionalitatea este asemanatoare. Adaugi produsele in cos, mergi la plata, adaugi datele cardului, iar apoi primesti o notificare push prin aplicatia SmartToken pe care o autorizezi folosind amprenta, FaceID, sau PIN-ul aplicatiei.

Pentru a functiona, este necesar sa aveti instalata si configurata aplicatia SmartToken, ultima versiune. Utilizatorii existenti au fost deja notificati de aceasta noua modalitate de autorizare plati online.

Ce trebuie sa sti. Chiar daca ai activat autorizarea platilor online folosind biometria, vechea metoda cu cod SMS prin 3DSecure se va putea utiliza in continuare.

Pentru versiunea de iOS, posesorii de iPhone au un pas suplimentar dupa autorizare folosind biometria. Este necesar sa accesati pagina de plata din magazinul online si sa confirmati tranzactia.

Iata cum functioneaza autorizarea platilor prin biometrie:

Mai multe detalii gasesti pe pagina oficiala Raiffeisen Bank.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button