Financiar

Raiffeisen lanseaza schimburi valutare la curs BNR

Incepand cu 27 august Raiffeisen introduce schimb valutar lei-euro la curs BNR, un Happy Our dedicat clientilor persoane fizice.

Facilitatea este disponibila clientilor bancii utilizatori de servicii digitale prin intermediul aplicatiilor Smart Mobile si Raiffeisen Online. Cele doua aplicatii vin cu costuri zero in pachetele Zero Tot si Zero Simplu. Este necesar sa detineti atat cont de lei cat si cont de euro.

Clientii care beneficieaza de aceasta facilitate pot schimba maxim 1500 euro/zi, in fiecare zi lucratoare, de luni pana vineri, in intervalul 10-11 AM.

Este necesar sa aveti ultimul update al aplicatiei Smart Mobile. In intervalul Smart Hour se pot face atat schimburi lei-euro cat si euro-lei.

Oferta speciala Smart Hour este valabilă pana la 29 noiembrie 2019. Cursul de schimb BNR în Smart Hour este cursul valutar publicat de Banca Nationala a României considerat valabil pentru ziua efectuării schimbului valutar.

Este o noua veste buna pentru clientii Raiffeisen, dupa lansarea aplicatiei de plata cu telefonul RaiPay, la inceputul lunii august.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button