Financiar

Cât de mult mușcă Revolut din felia băncilor din România – credite nevoi personale

Revolut oferă clienților săi credite de nevoie personale până la 125 000 lei

În luna august a anului curent, Revolut anunța lansarea creditelor de nevoie personale pentru clienții săi din România. De pe canapeaua de acasă sau de pe un șezlong din concediu, poți aplica pentru un credit de nevoi personale în valoare de până la 125.000 lei pe o perioada de până la 5 ani.

Fără documente, fără birocrație, rapid. Revolut venea cu această ofertă într-o piață bancară cu câteva zeci de bănci care au oferte similare, însă foarte puține le au în format digital. Astfel că în numai 2 luni, Revolut a primit deja peste 100.000 de cereri de credit.

Ceea ce mi-a plăcut la oferta de credit Revolut este faptul ca tot procesul, atât de acordare cât și post-acordare credit, se fac prin intermediul aplicației. Nu e nevoie să merg la bancă pentru a face o rambursare parțială sau totala în avans a creditului, pot face asta cu doua click-uri în aplicația Revolut. Iar la acest capitol, băncile de pe piața locală sunt mult în urmă. Multe dintre ele au sisteme informatice greoaie și o arhitectură învechită, greu de digitalizat și de adaptat la nevoile actuale ale clientilor.

Deschide aici gratuit un cont cu card Revolut

Peste 50% din împrumuturile acordate până în prezent de Revolut au o valoare mai mare de 7.000 euro, echivalent în lei. Clienții care au accesat produsul au, în medie, un salariu cu 40% mai mare decât venitul mediu național. Clienții din București – Ilfov, Iași, Timiș, Brașov și Cluj au manifestat cel mai ridicat interes față de produs.

credit-revolut-nevoi-personale

Produsul se adresează clienților Revolut care folosesc aplicația în mod curent, rezidenți în România, care au peste 18 ani și realizează venituri din salariu sau pensie care pot fi confirmate de surse oficiale locale.

Dacă opțiunea de credit nu este vizibilă pentru un client în aplicație, cel mai probabil aplicația acestuia nu este actualizată, versiunea utilizată fiind mai veche de 8.56. De asemenea, clienții sunt sfătuiți să se asigure că au adăugat cartea de identitate în aplicație,  deoarece aceasta este necesară pentru evaluarea aplicației de credit”, a menționat Cristian Voinea, Senior Product Manager Credite la Revolut.

Revolut a propus clienților cel mai accesibil și mai responsabil credit de nevoi personale de pe piața locală, cu o dobândă fixă ​​între 6,99% și 15,59%, cea mai mică din categorie, fără alte alte costuri asociate sau condiționări, cum ar fi încheierea unei asigurări de viață sau încasarea salariului în contul Revolut. Majoritatea ofertelor de credit de nevoi personale de pe piață au o dobândă ce variază între 10% și 20,75%.

Creditul Revolut este oferit în lei, cu o dobândă fixă ​​pe toată perioada împrumutului și un termen de rambursare de maxim 60 de luni, fără costuri suplimentare legate de acordare, gestionare sau rambursare anticipată.

Dobânda este determinată de analiza profilului pentru fiecare client și este stabilită pe baza istoricului de creditare a acestuia.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button