Smart gadgets

HUAWEI Mate 50 Pro este disponibil in Romania- un flagship cu tehnologie de varf

Telefonul vârf de gamă este echipat cu tehnologii de ultimă generație care îmbunătățesc experiența de utilizare în fiecare moment al zilei. HUAWEI Mate 50 Pro este disponibil la precomandă (13 – 30 octombrie) și în magazinele  partenere cu un bundle dedicat, telefonul venind împreună cu o pereche de căști HUAWEI FreeBuds Studio.

HUAWEI Mate 50 oferta lansare
HUAWEI Mate 50 oferta lansare

În ultimul deceniu, seria Mate a depășit permanent limitele pentru ca inovațiile să poată fi accesibile la scară largă. Fiecare nouă generație de smartphone-uri Mate a reunit o serie întreagă de tehnologii Huawei de ultimă oră, iar HUAWEI Mate 50 Pro continuă această tradiție, aducând inovație și un suflu proaspăt categoriei noastre de smartphone-uri.”, a declarat Andy Fang, Country Manager Huawei Consumer Business Group România.

HUAWEI Mate 50 Pro dispune de o cameră Ultra Aperture echipată cu prima diafragmă fizică din lume care poate fi ajustată pe 10 niveluri și are capabilități performante de fotografiere , fiind un dispozitiv care inovează și în materie de estetică și durabilitate. Aceste specificații puternice sunt completate de sistemul de operare EMUI 13 care debutează pe HUAWEI Mate 50 Pro și oferă o gamă largă de servicii inteligente. Funcția SuperHub, spre exemplu, facilitează transferul rapid și sigur de date și fișiere între aplicații și dispozitive.

Camera revoluționară Ultra Aperture

HUAWEI Mate 50 Pro dispune de o cameră Ultra Aperture de 50 MP cu o diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri, care integrează inovații importante în sistemul optic, structura mecanică, tehnologia și procesarea imaginii. Diafragma inteligentă se ajustează pentru a-și potrivi dimensiunea cu peisajul, dar și cu scenariul de fotografiere identificate în modul Auto. Comutarea la modul Profesional permite reglarea manuală a profunzimii de câmp și a gradului de blur. 

Hardware-ul și algoritmii avansați integrați îmbunătățesc realizarea imaginilor statice. Camera Ultra Aperture este echipată cu o diafragmă mare f/1.4 care, alături de motorul de imagine XD Fusion Pro și un aport ridicat de lumină, stabilește perfect luminozitatea imaginii, detaliile de lumini și umbre, precum și temperatura corectă de culoare.

Modul de Noapte surprinde imagini cu zone luminoase și întunecate distincte, chiar și în medii slab iluminate. Modul Portret folosește estomparea naturală a fundalului pentru ca subiectul să iasă în evidență raportat la mediul înconjurător. Camera periscop cu teleobiectiv acceptă o gamă de Zoom de până la 200X, aducând scenele îndepărtate chiar în fața utilizatorului.

Camera macro cu unghi larg mărește detaliile minuscule, evidențiind obiecte la dimensiuni foarte mici, precum firele de iarbă și picături de rouă cu o claritate remarcabilă. HUAWEI Mate 50 Pro acceptă înregistrare video macro, dar și macro picture-in-picture (PiP), pentru a reda cu precizie scenele în mișcare. 

huawei mate 5o pro

Calitate artizanală și design clasic

Pe lângă simetria axială emblematică a designului seriei Mate, HUAWEI Mate 50 Pro se bucură în premieră de designul elegant al inserțiilor în relief Clous de Paris, prezentând un nou tip de estetică, cu o atenție deosebită la nivelul detaliilor. HUAWEI Mate 50 Pro vine cu două tipuri diferite de carcasă pentru spate, o variantă din sticlă și una din piele vegană. Varianta din sticlă este disponibilă în două culori, argintiu și negru, conferindu-i telefonului un finisaj elegant. Este un flagship Huawei din seria Mate.

Varianta din piele vegană este de culoare portocalie, inspirată de razele strălucitoare ale soarelui, și este echipată cu un ecran de sticlă „Kunlun Glass”. Acesta este alcătuit din miliarde de cristale la nivel nanometric, rezultat al injectărilor de compuși ionici care îl fac mai durabil și mai rezistent la cădere, conform certificării de cinci stele din partea SGS Elveția. Versiunea Mate 50 Pro Orange din piele vegană este primul smartphone care obține această certificare, Huawei marcând o altă reușită în materie de durabilitate. Noul smartphone Huawei vârf de gamă dispune și de certificare IP68 pentru rezistența la apă la o adâncime de până la 6 metri, suportând cu ușurință mediile umede și praful. 

Performanță puternică – Huawei Mate 50 PRO

HUAWEI Mate 50 Pro vine cu o tehnologie de ultimă generație care îi crește substanțial performanța. SuperHold alocă inteligent memoria pentru multi-tasking fără întreruperi. SuperRender reduce consumul de energie prin predicția inter-cadru la nivel de pixeli, menținând jocul stabil la un nivel ridicat de cadre și prevenind supraîncălzirea. SuperStorage elimină fișierele duplicat în mod imperceptibil și comprimă aplicațiile utilizate mai rar. Se păstrează astfel până la 20 GB  (pe varianta cu 256 GB ROM), lăsând mai mult spațiu pentru fotografiile și videoclipurile utilizatorilor.

Modul inovator de economisire a energiei permite SuperEnergy Boosting, atunci când nivelul bateriei scade la 1%, oferind trei ore de standby sau 12 minute de apel. 

EMUI 13: Touch-to-Access, interacțiuni optimizate

HUAWEI Mate 50 Pro este primul dispozitiv care rulează pe EMUI 13, fluidizând interacțiunile zilnice prin navigarea simplă cu o singură atingere. SuperHub le permite utilizatorilor să stocheze temporar imagini, documente și text, pe care le pot transfera ulterior între aplicații și dispozitive. 

Funcțiile complete de confidențialitate și securitate oferă protecție ridicată. Centrul de confidențialitate înregistrează comportamentul aplicațiilor care accesează informații sensibile în timp real. 

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button