Smart gadgets
In trend

Dyson a lansat în România primul aspirator V15 Detect Absolute cu tehnologie laser

Aspirator Dyson cu tehnologie Laser Detect pentru curățenie impecabilă în locuința ta

Renumitul producător englez Dyson a lansat recent pe piața din România primul aspirator inteligent cu tehnologie Laser Detect, modelul V15 Detect Absolut. Aspiratorul folosește tehnologie de ultimă oră pentru pentru o curățenie impecabilă în orice locuință.

Aspirator Dyson V15 Laser Detect
Aspirator Dyson V15 Laser Detect

Este vorba despre un aspirator vertical fără fir care poate detecta particule de praf de până la 10 microni. Dyson a implementat noile tehnologii într-un aspirator dotat cu un motor Dyson Hyperdymium care generează 240 de wați putere de aspirare și filtrare în 5 trepte. Modelul V15 captează 99,99% din particulele de praf de până la 0,3 microni pentru o curățare puternică.

Laserul este integrat pe capătul de curățare Fluffy, dotat cu o perie pufoasă, capabil să adune majoritatea particulelor de praf. Chiar dacă au dimensiuni reduse, particulele de praf și mizerie pot fi observate și cu ochiul liber în timpul aspirării, fiind folosit un laser cu lumină de culoare verde care crează un contrast perfect de vizualizare.

Dyson-V15-Detect-Absolute-Laser
Dyson-V15-Detect-Absolute-Laser

Parte dintr-o gamă complet nouă de aspiratoare, Dyson V15 Detect Absolute ajută la igienizarea temeinică a locuinței în contextul în care 60% dintre oameni fac curățenie tot mai mult în această perioadă. (date conform studiu Dyson Global Dust Study 2021)

Același studiu Dyson mai arată că majoritatea oamenilor sunt îngrijorați de nivelul de praf prezent în casele lor, și 76% dintre aceștia sunt conștienți că există o legătura între praful din casă și boli precum astmul sau alergiile. Într-o perioadă în care igiena a devenit o prioritate, oamenii conștientizează că a avea mai puțin praf în casă creează un mediu mai sănătos (77%).

Aspiratorul Dyson afiseaza particulele curățate
Aspiratorul Dyson afiseaza particulele curățate

La fel ca un dispozitiv SMART veritabil, V15 Detect Absolut este echipat cu un ecran LCD care afișează în timp real cantitatea și tipul de partticule aspirate, practic măsoara praful detectat prin aspirare.

James Dyson, Inginer Șef,  a explicat:  „Cu toții facem curățenie mai frecvent, încercând să îndepărtăm praful în plus din casă, și vrem să obținem sentimentul de liniște că locuințele noastre sunt cu adevărat curate. Cele mai noi aspiratoare ale noastre folosesc tehnologia laser adaptată pentru a detecta praful ascuns, integrând un laser cu diodă în capătul de curățare, care este poziționat precis la un unghi de 1,5 grade, la 7,3 mm de sol pentru a crea cel mai bun contrast între praf și podea.

Nu credem că detectarea este suficientă, așa că eliminăm, măsurăm și numărăm meticulos particulele de 15.000 de ori pe secundă, folosind un senzor piezo acustic care convertește vibrațiile în semnale electrice, afișând cu precizie dimensiunea și numărul de particule aspirate pe un ecran LCD la spatele aspiratorului. Dyson V15 Detect Absolute este atât puternic, cât și inteligent, oferind asigurarea supremă – dovada științifică a unei locuințe igienice și mai curate”.

Dyson V15 Detect Absolute aduce tehnologiile avansate de filtrare în 5 etape, reușind să capteze 99,99% dintre particulele de până la 0,3 microni. În plus, tehnologia cu ciclon Dyson este eficientă pentru separarea prafului și a murdăriei de pe podele și suprafețe, iar etanșarea întregului aparat împiedică eliberarea prafului în aerul din locuință.

Este util atât pentru covoare cât și pentru suprafețe precum parchet, gresie etc. și foarte eficient în cazul în care aveți animale cu păr, câini, pisici.

Aspirare par animale Dyson V15
Tehnologia de ultimă ora integrată în acest aspirator, calitatea materialelor folosite, materiale prietenoase cu mediul, performanța și fiabilitatea aparatului, consumul redus de energie, dar și portabilitatea acestuia, ne dezvăluie un aspirator pe care producătorul englez îl garantează zeci de ani.

Aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute este deja listat pe site-ul producatorului dyson.ro și în ofertele magazinelor de specialitate din România, la un preț de 3799 lei.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button