Lifestyle

Cum m-am descurcat cu abonamentul YOXO in Grecia

Am folosit YOXO in Grecia. Iata cum a fost experienta de voce si date

Da, ai vazut bine, in vara aceasta am stat 10 zile in Grecia si am folosit YOXO, noul abonament digital de la Orange. Mi-am schimbat abonamentul clasic cu YOXO la inceputul anului, iar in vacanta a fost prima data cand am activat si optiunea de Roaming in YOXO. Am fost in Lefkada si a fost superb. Daca nu ati vizitat inca plajele din Lefkada, va invit sa o faceti 🙂

Cum functioneaza romingul pe YOXO?

Cu YOXO, roamingul functioneaza diferit decat pe un abonament clasic. Practic, pentru a activa roaming pe YOXO este necesar sa cumperi un pachet suplimentar de 100 GB internet. Acesta costa 25 lei, atat am platit.

cum a fost cu yoxo in grecia

Atentie, acesta este activ pana la expirarea perioadei de facturare, Daca mai ai doar cateva zile pana la facturare, asteapta emiterea facturii si reinnoirea, apoi cumpara optiunea de 100 GB net.

Mai trebuie sa sti ca cei 100 GB de internet nu sunt toti disponibili in roaming. In roaming poti utiliza undeva spre 6GB si doar in tarile din UE.

Astfel ca 10 zile am folosit telefonul in roaming cu YOXO, calitate buna la retelei, internet 4G si acoperire, chiar si pe insule. Lefkada este o insula.

Poti sa treci si tu la YOXO, fara costuri si fara documente, direct de pe telefonul tau mobil. Instaleaza aplicatia si urmeaza pasii de acolo. Si pentru ca sunt de treaba :), iti ofer acest cod YOXO MIHAEL8885AA care iti ofera prima luna gratis. Poti alege ce abonament doresti si nu uita ca pentru traficul de internet neconsumat, primesti banii inapoi. Vezi mai multe detalii aici.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button