Smart gadgets

Huawei Online Store se lanseaza in luna aprilie cu premii si surprize

Castiga pana la 3000 lei in vouchere sau un Huawei Mate Xs

In luna aprilie 2021, Huawei anunta deschiderea noului magazin online Huawei Store. Evenimentul va fi marcat de multe surprize dar si cadouri pentru cei care se inscriu la newsletter sau cumpara in ziua lansarii.

Huawei Consumer Business Group a dat startul înscrierilor pentru obtinerea de vouchere de pana la 3.000 lei în magazinul online Huawei, dar și alte premii surpriza, cel mai valoros dintre acestea fiind smartphone-ul HUAWEI Mate Xs, în valoare de 10.999 lei. Magazinul se va putea accesa dupa lansare la adresa huaweistore.ro

castiga premii si vouchere Huawei Store

Huawei Online Store se va lansa în luna aprilie, iar pentru a marca momentul lansarii, compania anunta o serie de premii, surprize si concursuri, special gandite pentru iubitorii de tehnologii de ultima ora si gadget-uri.

 

lansare huawei store

Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe acest link si sa confirmati abonarea la newsletter. Astfel, cei care se înscriu la newsletter primesc automat un voucher de 100 de lei pe care îl pot folosi pentru achizitia de produse din noul magazin. Iar, clientii care își fac cont pe platforma primesc vouchere în valoare de 3.000 de lei pe care le pot folosi ulterior în magazin.

Un concurs special îi poate aduce pe aceștia mai aproape de marele premiu: un HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil care stabilește noi standarde în ceea ce privește categoria smartphone. Pentru a participa la acest concurs clientii trebuie sa cumpere de peste 100 de lei. În plus, primii 500 de clienti, care cumpara de peste 100 de lei din magazin, primesc premii surpriza de tip Mystery Gift Box, în valoare de 199 lei.

Cand un client recomanda o alta persoana pentru a-si crea cont în magazin, acesta cat si clientul recomandat primesc vouchere suplimentare de 50 lei, iar cei care comenteaza pe paginile produselor magazinului sau posteaza review-uri în comunitatea Huawei despre experientele avute cu produsele companiei primesc vouchere de 30 lei.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button