Smart gadgets

POCO a lansat la nivel global POCO M4 5G, un smartphone care pune accent pe divertisment

Noul dispozitiv POCO le oferă utilizatorilor experiențe fluide, atât pentru gaming, cât și pentru streaming video, social media și multe altele.

Destinat tinerilor care nu sunt dispuși să sacrifice performanțele sau calitatea, POCO M4 5G este un  telefon dedicat divertismentului, atât datorită performanțelor de procesare, cât și funcționalității display-ului său dinamic.

 „POCO a ascultat întotdeauna cerințele tinerilor pasionați de tehnologie și telefoanele noastre au avut rolul de a le face viața mai distractivă și de a-i ajuta să se conecteze cu cei din jurul lor. POCO M4 5G asigură cel mai echilibrat raport performanțe-preț, vitezele 5G fiind cea mai eficientă modalitate prin care noile generații se pot conecta”, a spus Angus Ng, Head of Product Marketing la POCO Global. 

POCO M4 5G: experiențe de divertisment nelimitate

Pentru o experiență mai fluidă în timpul sesiunilor de gaming pe mobil sau livestreaming, POCO M4 5G le pune la dispoziție utilizatorilor procesorul MediaTek Dimensity 700, care asigură viteze 5G uimitoare. Cu un modem 5G integrat și un consum eficient de energie, acesta oferă conexiuni mai rapide și stabile atât pentru SIM-urile 5G, cât și pentru procesarea datelor, pe parcursul întregii zile. Spațiul de stocare rapid și memoria îmbunătățesc utilizarea prin timpi mai scurți de instalare în cazul aplicațiilor, transferuri mai rapide pentru fișierele mari și sarcini de zi cu zi mai ușor de realizat.  

POCO M4 5G yellow

POCO M4 5G este dotat cu un display DynamicSwitch, care adaptează inteligent ratele de refresh de la 30Hz până la 90Hz, în funcție de activitatea întreprinsă. Astfel, tot conținutul afișat este la nivel optim, indiferent că este vorba de gaming, urmărirea sporturilor preferate, scris sau înregistrare video.

În același timp, consumul de energie al smartphone-ului este bine optimizat, iar telefonul poate fi folosit pentru perioade mai lungi. Noul smartphone POCO vine cu o baterie de înaltă capacitate de 5,000mAh, care se încarcă rapid la 18W . Autonomia nu va mai fi o problemă, fie că telefonul este folosit pentru convorbiri prelungite sau pentru rularea unor aplicații ce consumă multe resurse. Ecranul de 6.58 inci este protejat de Corning® Gorilla® Glass pentru o rezistență îmbunătățită. 

POCO M4 5G front

POCO M4 5G are un design tineresc și vibrant. Corpul telefonului iese în evidență datorită texturii mate, care asigură un plus de aderență, dar și o rezistență mai bună la amprente și zgârieturi. Pentru fotografii de calitate, POCO M4 5G este dotat cu un setup dublu de camere, compus din cea principală de 13MP și un senzor de profunzime de 2MP.

Telefonul aduce și o gamă variată de algoritmi inteligenți pentru fotografie și videografie, cu rolul de a-i ajuta pe utilizatori să surprindă orice moment cu claritate și precizie. Camera frontală de 5MP este perfectă pentru selfie-uri și apeluri video. 

Preț și disponibilitate POCO M4 5G

Telefonul POCO M4 5G este disponibil în trei variante de culoare: Power Black, Cool Blue și POCO Yellow. Va avea următoarele variante de stocare: 4GB + 64GB și 6GB + 128GB. 

Prețurile și disponibilitatea locală în România vor fi anunțate în curând. 

Update: Telefonul se poate comanda de la eMAG sau de pe site-ul oficial Xiaomi la pretul de 1229 lei.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button