News

Orange Pop-Up: Vara aceasta, sala de cinema se mută în aer liber

Programul filmelor Orange Pop-Up iulie-septembrie 2022

Orange continuă și în anul 2022 organizarea evenimentului Orange Pop-Up Cinema lansat în pandemie si care s-a dovedit de succes în rândul consumatorilor de film din România. Incepand cu luna iulie și până in septembrie, orașele București, Iași, Galați, Oradea, Sinaia și Timișoara vor fi gazdele serilor de film în aer liber organizate de Orange România.

Pop Up Cinema Timisoara Orange

Orange Pop-Up Cinema este la a treia ediție și la fel ca in fiecare an, toate încasările din prețul biletelor merg spre Fundația Orange.

Caravana Orange Pop-Up Cinema va ajunge la Sinaia, oraș partener, între 15-17 iulie, la Oradea între 28-31 iulie, la Iași între 12-14 august, la Galați între 19-21 august, la Timișoara între 25-28 august și la București în luna septembrie.

Filme pentru cei mici, dar și producții cunoscute precum Dune sau House of Gucci vor rula pe ecranele amplasate în zone emblematice din cele șase orașe. Programul complet Orange Pop-Up Cinema poate fi văzut aici https://oran.ge/popupcinema.

orange film in aer liber

Biletele vor fi disponibile în curând pe iabilet.ro, dar și direct la fața locului. Banii încasați din vânzarea biletelor vor fi donați către Fundația Orange pentru susținerea programului Digitaliada, proiect ce promovează folosirea resurselor digitale în educație, pentru a crește performanțele școlare ale elevilor.

Orange este un susținător tradițional al cinematografiei, iar prin Orange Pop-Up Cinema mută sălile de film în aer liber și oferă câteva ore de distracție, alături de prieteni sau de familie.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button