Reviews

Huawei Watch Fit 2 disponibil în România – funcții noi, preț și review ceas

Află detaliile noului model Huawei Watch Fit 2, prețul în România și review

Noul Huawei Watch Fit 2 este urmașul modelului anterior Huawei Watch Fit, o combinație reușită între un tracker de fitness și un smart watch care vine cu un preț accesibil.

Față de prima versiune acesta aduce un ecran mai mare, funcție de apel prin bluetooth, un player de muzica independent și o autonomie ridicată, peste o sătămână de utilizare cu o singură încărcare. Prețul Huawei Watch Fit 2 în România este de 749 lei.

Cumpără HUAWEI WATCH FIT 2 până pe 31 Iulie şi beneficiezi de un discount suplimentar de 100 Lei utilizând codul A100WATCHFIT2.

Huawei Watch Fit 2: Design și ecran

Noul Fit 2 dispune de un ecran AMOLED de 1.74 inch FullView, este puțin mai lat decât modelul anterior. Display-ul vine cu o rezoluție de 336 x 480 și funcție de touch. Majoritatea activităților se fac prin atingere direct pe ecran, ceasul are un singur buton în laterala dreapta.

huawei watch fit 2

Imi place noul ecran deoarece sunt afișate mai multe informații și arată și mai bine din punct de vedere estetic. Se integrează bine la ținute și iese mai bine în evidență. Se simte bine pe mână, brățara de silicon își face foarte bine treaba. Un aspect important, pe acest model Fit 2,  Huawei a introdus o modalitate simplă de schimbare a brățării, fără să ai nevoie de instrumente speciale.

Așa cum ne-am obișnuit deja pe dispozitivele Huawei, ecranul este unul luminos, se vede bine și acum dispune de funcție AlwaysOn sau activare ecran la ridicarea mâinii.

Huawei Watch Fit 2 este disponibil în patru versiuni de culoare:

  • Gold – brățară silicon gold (ediția Active)
  • Midnight Black – brățară silicon neagră
  • White – brățară piele (ediția Clasic)
  • Silver – cu brățară metalică argintie (ediția Elegant)

Important de menționat, edițiile Clasic și Elegant vin în plus cu NFC și carcasă frontală din aluminiu. Modelul din ediția Active are carcasă din polymer.

functii huawei watch fit 2

Huawei Watch Fit 2: Funcții sport și monitorizare sănătate

Deși a păstrat multe dintre funcționalitățile de pe primul model Watch Fit, Huawei aduce acum peste 97 de moduri de antrenament care includ alergare, ciclism, înot (în interior și în aer liber). Există, de asemenea, recunoașterea automată a exercițiilor pentru o parte din acele 97 de moduri de antrenament.

Pasionații de alergare par să fie cei mai mari beneficiari ai noilor funcții. Acum aveți posibilitatea de a urma planurile de antrenament de alergare împreună cu cursurile de alergare existente, unde vă puteți crea și propriile cursuri și sesiuni de alergare customizate.

Astfel, puteți configura sesiuni de antrenament pe intervale de alergare, puteți personaliza câmpurile de date și să obțineți informații despre antrenament axate pe alergare, cum ar fi indicele capacității de alergare, previziuni de cursă (doar în aplicație) și recomandări de recuperare după antrenament de la GT Runner.

La fel ca GT Runner, informațiile sunt utile dacă datele pe care le acumulați în ele sunt precise – în general am fost mulțumit de acuratețea ritmului cardiac și de informațiile furnizate de FIT 2.

Un alt element de noutate este faptul că Huawei a îmbunătățit urmărirea GPS în aer liber și a adăugat suport GNSS cu bandă duală, cu cinci sisteme, pentru a vă permite să preluați semnale suplimentare de la sistemele de satelit acceptate pentru a îmbunătăți acuratețea poziționării/localizare.

Si încă o părere bună, Huawei a păstrat exercițiile animate, disponibile direct pe ecranul ceasului, exerciții de încălzire pentru antrenament, foarte utile atât pentru începători, cât și pentru avansați.

functii smart huawei watch fit 2

Huawei Watch Fit 2: Funcții ceas smart

Tot ce ai putea face pe Watch Fit din punct de vedere al caracteristicilor smartwatch-ului este disponibil și pe Fit 2, plus funcții precum apeluri Bluetooth, un player de muzică încorporat cu spațiu mare de stocare pentru până la 5.000 de melodii și acces la AppGallery.

Am folosit Watch Fit 2 cu un telefon Android și pot spune că experiența smartwatch-ului este suficient de bună în general. Însă ceasul se poate utiliza și asociat unui dispozitiv iPhone. Pentru setare și asociere cu telefonul urmați instrucțiuile din acest ghid.

Ceasul afișează toate notificările setate prin aplicația HuaweiHealth, permite raspuns și apeluri de voce direct de pe ceas. Apelurile sunt gestionate prin bluetooth, astfel că telefonul trebuie să fie în raza de acțiune a ceasului.

Există și funcții utile cum ar fi prognozele meteo, capacitatea de a seta alarme, în plus se pot adăuga până la 10 persoane de contact favorite pe care le puteți suna rapid direct de pe ceas. Funcția de apelare Bluetooth a funcționat bine, iar calitatea și volumul apelurilor au fost suficient de puternice pentru a prelua apelurile în exterior.

De asemenea, Huawei oferă o colecție foarte bună de fețe de ceas și aici sunt disponibile mai multe modele prin aplicația Huawei Health.

display huawei watch fit 2

Huawei Watch Fit 2: Durata de viață a bateriei

Conform producătorului, Watch Fit 2 promite 10 zile de viață a bateriei într-o utilizare moderată și 7 zile în condiții de utilizare intensă. Prin utilizare intensă se înțelege efectuarea unor activități precum folosirea monitorizării continue a ritmului cardiac și urmărirea avansată a somnului sau utilizarea a 30 de minute de apelare Bluetooth.

Când se utilizează GPS-ul am constatat că pentru o oră de funcționare consumul bateriei a fost de 10%.  Autonomia Watch Fit 2 va dura de obicei o săptămână, dar cu siguranță aveți capacitatea de a scoate mai mult atunci când sacrificați unele funcții. De asemenea, aveți la îndemână o funcție de încărcare rapidă, care vă oferă o zi de utilizare cu doar cinci minute de încărcare.

Concluzii

Mi-au plăcut multe aspecte la Huawei Watch Fit 2. Arată foarte bine, software-ul funcționează fără probleme, are o autonomie foarte bună și Huawei a reușit să încorporeze multe funcționalități utile la un preț foarte bun. Au păstrat ce era bun pe Watch Fit primul model și au adus îmbunătățiri care să completeze experiența de utilizare. În plus, ceasul vine cu un preț accesibil de lansare în Romania, sub 650 lei prin folosirea voucherului de reducere de 100 lei.

huawei watch fit 2 active edition

Huawei Watch Fit 2 Review

Design - 9.3
Funcții fitness tracker - 9.6
Funcții monitorizare, ritm cardiac, SPO2 - 9.3
Funcții smartwatch - 9.4
Autonomie baterie - 9.1
Preț accesibil - 8.9

9.3

Bun

Watch Fit 2 este un fitness tracker cu funcții de smartwatch, un hibrid care arată bine și te ajută în monitorizare sănătate și un stil de viață activ.

Vezi preț actualizat
User Rating: 4.68 ( 13 votes)
Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button