Reviews

Huawei Nova 10 PRO preț de lansare în România -ofertă

Huawei nova 10 PRO este un telefon cool, cu un sistem de camere inovatoare și încărcare rapidă la 100W

Huawei surprinde din nou cu lansarea unui telefon impunator, Nova 10 PRO, un telefon destinat consumatorilor de social media, creatorilor de conținut video pentru TikTok, Instagram, Youtube. Deja disponibil la precomandă în România, Huawei nova 10 PRO aduce tehnologia si inovația Huawei intr-un dispozitiv elegant, cu un ecran generos OLED de 6.78 inci și cu o baterie de 4500W cu încărcare rapidă la 100W.

Design și aspect nova 10 PRO

camere foto nova 10 pro back
camere foto nova 10 pro back

Practic, telefonul se încarcă de la 0% la 100% în doar 20 de minute. Este ceea ce îți dorește fiecare utilizator de dispozitive mobile: să ai telefonul încărcat full într-un timp cât mai scurt. Cu toate acestea, telefonul are autonomie de 1 zi si jumătate într-o utilizare moderată, cu task-uri de zi cu zi.

Performanța telefonului este asigurată de o arhitectură hardware formată din chipsetul Qualcomm Snapdragon™ 778G 4G, 8 Gb RAM, GPU Adreno™ 642L si 128/256 GB ROM spațiu de stocare.

Elementul de atracție al Huawei nova 10 PRO este sistemul de camere foto/video și ecranul curbat care oferă o experiență de vizualizare excelentă. Display-ul telefonului este un OLED FullHD cu rezolutie de 1200 × 2652 pixeli si rata de refresh de 120 Hz, caracteristici frecvent întâlnite pe modele de top.

Experiența de vizualizare este una foarte bună, ecranul are o diagonală de 6.78 inch și oferă o luminozitate bună atât în interior cât și în lumină solară.

huawei nova 10 front

Cum vă spuneam la începutul articolului, Huawei și-a îndreptat atenția către utilizatori tineri/adolescenți, consumatori sau creatori de conținut foto video. Huawei nova 10 PRO aduce toate instrumentele necesare pentru aceste activități:

  • filmare setup vlogging
  • filmare simultană cu ambele camere față/spate
  • cameră selfie duala 60MP+8MP
  • ecran OLED cu rată de refresh de 120Hz

Cum arată sistemul de camere foto/video pe Huawei nova 10 PRO?

Sistemul de camere este format dintr-o cameră frontală duala ultra-wide de 60MP cu Autofocus, filmare 4K, ideala pentru live-uri sau video. Cele 3 camere situate pe spatele telefonului Camera Ultra Vision RYYB de 50 MP, Camera macro cu unghi ultra-larg de 8 MP și Camera de profunzime pentru portret asigură calitatea materialelor filmate cu acest telefon.

huawei nova 10 pro design

Telefonul se poate comanda la prețul de lansare de 2799 lei și primesti gratuit căștile wireless FreeBuds PRO 2(sunt o pereche de căști pe care o recomand). Pentru a beneficia de oferta de lansare în România, folosește voucherul A200NOVA10 pentru o reducere de -200 lei (ofertă valabilă până la 12 octombrie 2022 în România). Comandă aici!

De unde poți cumpăra nova 10 – Prețuri actualizate:

emui huawei control panel

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button