Reviews

CREATIVE SOUND BLASTER EVO ZX review-Casti gaming Bluetooth

CE SUNT CREATIVE SOUND BLASTER EVO ZX?

Creative Sound Blaster EVO ZX sunt casti audio SMART, proiectate sa  funcționeze la fel ca o pereche de caști standard, Bluetooth, fără fir. Practic se pot folosi atat conectate prin cablu (USB sau jack) cat si wireless prin conexiune Bluetooth(NFC)

Producatorul Creative s-a gandit sa incorporeze in castile Sound Blaster EVO ZX atat experienta de gaming din jocuri cat si utilizarea acestora cu un telefon sau televizor, pentru muzica sau filme.

Pretul este undeva spre varful de gama dar pentru acesti bani avem functionalitatea Bluetooth si  o multime de device-uri SMART acceptate. Mai mult, sunt compatibile cu PS4, iPhone, iPad, telefoane cu Android.

Creative Sound Blaster ZX
Creative Sound Blaster EVO ZX-casti gaming

Castile arata bine din punct de vedere estetic, negru cu rosu, iar exteriorul cupelor este ilumitat fie cu rosu fie cu albastru(atunci cand se face conectarea Bluetooth). Un alt aspect care tine de design, microfonul(dual) este incorporat in casca dreapta si este practic invizibil. Butoanele de control pentru volum, derulare si play/stop sunt la fel, situate pe casca dreapta. Sunt confortabile, chiar daca sunt purtate o perioada mai indelungata. Tot pe casca dreapta se afla si porturile de conectare micro USB si jack-ul de 3.5mm.

CARACTERISTICI TEHNICE SOUND BLASTER EVO ZX

Castile Sound Blaster EVO ZX incorporeaza un procesor de sunet SB-Axx1 care impreuna cu SBX Surround si SBX Bass livreaza o calitate foarte buna a sunetului. Pentru setarile calitatii audio Creative a dezvoltat o aplicatie atat pentru iOS, Android cat si pentru PC/Mac prin care se pot face setari de finete. Cele doua microfoane incorporate beneficiaza de tehnologia Crystal Voice Focus prin izolarea zgomotului de fond. SBX Surround poate livra experiente 7.1 Surround atunci cand sunt conectate prin USB la PC.

Creative-Sound-Blaster-Control Center
Creative-Sound-Blaster-Control Center

Cu toate aceste facilitati, Sound Blaster EVO ZX au o autonomie a bateriei de pana la 8 ore, insa cu SBX activ sau/si Noise Cancelation pe microfoane, durata scade undeva la 4-5 ore. Chiar daca ramaneti fara baterie castile se pot utiliza folosind cablul cu mufe jack. Incarcarea completa se face intr-un interval de 3 ore.

 CREATIVE SOUND BLASTER EVO ZX – CALITATE SUNET

Modelul EVO ZX este echipat cu difuzoare Full Sectrum  de 40mm ceea ce inseamna o calitate ridica si un sunet puternic, inclusiv bass-ul. Pentru muzica recomand activarea SBX, altfel bass-ul are mici probleme la un nivel ridicat al volumului. Insa cu SBX activ sunetul este clar si bass-ul este placut.

Am testat EVO ZX atat pe PS4 cat si pe PC si telefoane iar profilul SBX activat isi face treaba foarte bine. In jocuri sunetul este real. Am jucat atat FIFA 18 cat si FPS-uri si experienta este una totala.

In filme sau ascultat muzica pe telefon experienta este la fel una memorabila, procesorul de sunet isi intra in atributii si livreaza o calitate foarte buna a sunetului.

[biginfobox color=”#1e73be” textcolor=”#ffffff” title=”Casti gaming cu pret redus 2018″ href=”http://bit.ly/2jaYQB9″ button_title=”Vezi pret!” target=”_blank” layout=”vertical”]Vezi oferta completa de casti gaming pentru PC sau PS4. Razer Kraken, Sound Blaster, Trust, Asus, Logitech, [/biginfobox]

SOUND BLASTER EVO ZX – CALITATE MICROFON

Cele doua microfoane incorporate in casca din dreapta se comporta rezonabil, atat in jocuri cat si folosite pentru chat/telefon. Sunetul intregistrat de microfon este livrat destul de curat datorita Noise Cancelation care izoleaza zgomotul de fond si preia doar vocea. In jocuri, cu siguranta ceilalti iti vor auzi vocea inainte de orice altceva 🙂

Sound Blaster EVO ZX set
Sound Blaster EVO ZX set

CONCLUZII

Sound Blaster EVO ZX sunt casti atat pentru gaming cat si pentru ascultat muzica, filme cu un design interesant si o calitate a sunetului foarte buna. Sunt confortabile de purtat, se pot conecta atat wireless prin Bluetooth cat si prin fir USB sau Jack de 3.5mm. Sunt capabile de 7.1 Surround si au microfon incoprporat cu tehnologie Voice Focus si Noise Cancelation.

Pretul Soud Blaster EVO ZX este undeva in jurul sumei de 400 lei si poate parea usor piperat insa sa nu uitam ca avem in fata un produs CREATIVE. Si da, poate daca le purtati pe afara, unii ar putea sa va considere ciudat 🙂

EVO ZX EARCUP
EVO ZX CASTI GAMING
[table] [tr][th]SCOR GENERAL EVO ZX[/th] [th]NOTA[/th][/tr] [tr][td]Design si functionalitati[/td] [td]8[/td][/tr] [tr][td]Calitate sunet[/td] [td]9[/td][/tr] [tr][td]Calitate microfon[/td] [td]8[/td][/tr] [tr][td]Pret[/td] [td]7[/td][/tr] [/table]
Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Un comentariu

  1. Intr-adevar sunt casti Smart, conectarea pe bluetooth face toti banii. Eu le folosesc pe un iPhone 6 si sunetul este superb. Le-am gasit la Media Galaxy la pret de 430 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button