Lifestyle

Pijama Victoria’s Secret – un cadou cu care nu vei da greș

Pijamale de damă concepute pentru femeile moderne care apreciază confortul și aspectul atrăgător

Recent a fost ziua ei, așa că am început să caut un cadou care să și surprindă, să fie de calitate si să nu fie nici foarte scump. Apoi am zis de ce să nu aleg un cadou de care să mă bucur și eu :). Așa am ajuns să comand o pijama Victoria’s Secret.

Am găsit pe site-ul lor o gamă variată de pijamale damă, cămăși de noapte, halate, atât modele clasice din două piese cât și unele „one piece”, gen camașă se noapte.
Sigur, există multe modele de pijama damă, însă dacă îți dorești satin de exemplu și un design cu care să surprinzi, aruncă o privire peste cămășile de noapte Victoria’s Secret.

O pijama damă trebuie să fie și confortabilă, să reziste în timp și să se așeze perfect pe corp. Mai mult, pijamalele se pot purta și pe timpul zilei, într-o zi de weekend petrecută în casă la seriale sau citind o carte.

Modele pijamale Victoria’s Secret

Deși eu am găsit rapid ce căutam, am remarcat că există pe site modele de pijamale pentru femei potrivite pentru toate vârstele, unele modele mai senzuale, altele în formatul clasic de pantalon și cămașă, cu pantalon lung sau scurt sau modele cu nasturi în față:

  • pijamale scurte
  • pijamale lungi
  • cămașă de noapte din satin
  • halat din satin
  • pijamale damă din satin Iconic
  • halat damă cu inserții din dantelă

Culorile pijamalelor Victoria’s Secret vin să completeze calitatea ținutei de odihnă, iar unele modele cu inserții de dantelă și tentă transparentă, vor aduce un plus de pasiune, atât de necesar în orice relație ❤️

Eu am ales acest model de cămașă de noapte damă cu inserții de dantelă de culoare neagră…restul detaliilor rămân la mine 🙂

camasa de noapte neagra cu dantela victorias secret

 

Și pentru că tot vorbeam de cadouri, pe site-ul Victoria’s Secret  mai găsiți  și gama Beauty direct de la sursă, parfumuri, cosmetice, lenjerie damă și chiar seturi cadou.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 160 lei, iar livrarea se face rapid, din stoc.

PS. Nu ratați secțiunea de Oferte, au promoții bune la achiziția a două bucăți din produsele selectate.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button