Smart gadgets

Boxe portabile cu încărcare solară pentru drumeții smart

Ia muzica cu tine în natură cu noile boxe smart cu încărcare solară

Boxe portabile cu panou solar: o soluție ecologică și practică pentru iubitorii de muzică în natură.

Dacă vă place să ascultați muzică în aer liber, dar nu vreți să vă faceți griji pentru bateria boxei portabile, atunci o soluție ideală ar fi o boxă portabilă cu panou solar.

Aceste boxe inteligente folosesc energia solară pentru a se încărca și a reda muzica fără a avea nevoie de o priză sau de un cablu. În plus, unele boxe portabile cu panou solar au și alte funcții utile, cum ar fi lanterna, radio FM, USB, TF card și Bluetooth și port USB pentru încărcare telefon.

Iată câteva modele, vezi aici boxe portabile cu încărcare solară!

Cum funcționează o boxă portabilă cu panou solar?

O boxă portabilă cu panou solar este un dispozitiv smart care are integrat un panou fotovoltaic, care transformă lumina soarelui în curent electric. Acest curent electric este folosit pentru a încărca o baterie internă, care alimentează boxa și celelalte funcții ale acesteia.

Nu de puține ori am fost în situația în care ne doream să ascultăm muzică atunci când eram în drumeție, la un grătar în natură sau pe marginea lacului la pescuit. Sigur că avem telefoanele, însă nu sună suficient de puternic și bateria telefonului se consumă în scurt timp.

Astfel, o boxă portabilă cu panou solar poate funcționa chiar și atunci când nu există o sursă de curent la îndemână. Ai muzica preferată cu tine oriunde te-ai afla și poți asculta ore în șir fără să ai grija ca se termină bateria.

Ce avantaje are o boxă portabilă cu panou solar?

Unul dintre principalele avantaje ale unei boxe portabile cu panou solar este faptul că este ecologică, deoarece nu consumă energie electrică din rețea și nu produce emisii de carbon. Mai mult, este practică, deoarece nu necesită cabluri sau adaptoare și poate fi ușor transportată și folosită oriunde există lumină solară.

De asemenea, o boxă portabilă cu panou solar are un design compact și rezistent, care o face ușor de transportat și de folosit în diferite condiții. Este recomandată pentru persoane dinamice, mereu în mișcare, iubitoare de natură și aventură.

Ce modele de boxe portabile cu panou solar există pe piață?

Pe piața locală există mai multe modele de boxe portabile cu panou solar, care se diferențiază prin preț, performanțe și funcții suplimentare. Iată câteva modele de boxe pe care le găsiți la un preț accesibil pe tescomak.ro:

boxa-cu-panou-solar-portabila-bluetooth-usb-radio-fm-si-baterie-integrataBoxa Portabila CCLamp CL-820: această boxă are o baterie de 1500 mAh, boxa portabilă cu panou solar CCLamp are o lanternă, Radio FM, intrare și cititor pentru USB/TF card, Bluetooth, intrare AUX, intrare DC5V pentru încărcare și panou solar.

 

boxa-solara-portabila-cu-lanternaBoxa Solara Portabila cu lanterna: această boxă are un panou solar de 1 W, o baterie de 2000 mAh, o putere de 10 W și o frecvență de răspuns de 100-20000 Hz. Poate reda muzică wireless prin Bluetooth, de pe un stick USB sau de pe un card TF. Are și funcție radio FM și lanternă LED, încărcare externă.

În drumeții, la munte sau la mare, în camping sau în propria grădină, o boxă portabilă cu panou solar este un dispozitiv care vă permite să vă bucurați de muzica preferată în orice loc și în orice moment, fără a depinde de o sursă de curent electric.

În plus, o boxă portabilă cu panou solar este o alegere ecologică și economică în același timp, prietenoasă cu natura, deoarece folosește energia regenerabilă a soarelui și nu consumă resurse neregenerabile.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button