Smart gadgets

Apple Pay disponibil in Romania prin Revolut

Desi inca nu a fost lansat oficial in Romania, Apple Pay se poate seta pentru utilizare in Romania pentru detinatorii de carduri Revolut.

Iata pasii necesari pentru activarea Apple Pay pe un card Revolut:

Pasul 1. Schimbi regiunea telefonului din România în Regatul Unit. Accesezi pe telefonul tau iPhone, Configurari – General – Limba si Regiune, iar din Romania schimbi în Regatul Unit.

Pasul 2. Accesezi aplicatia Revolut si apoi Profil, editezi Date personale si schimbi adresa curenta cu o adresa de UK. Alegi la tara Regatul Unit, apoi la cod postal poti pune de ex. B4 7DA si alegi o adresa.

Pasul 3. In aplicatia Revolut pe ecranul cu cardul o sa-ti apara iconul Apple Pay. Accesezi iconul Add to Apple Pay si urmezi pasii de adaugare a cardului revolut in Wallet-ul Apple.

Pentru a adauga cardul Revolut si pe Apple Watch, trebuie sa intri in aplicatia Watch si sa schimbi si regiunea ceasului pe UK exact ca si pentru telefon.

Update important 2 iunie: Nu modificati adresa inapoi pe Romania, Apple Pay va fi dezactivat. Urmati pasii de activare in ordinea de mai sus!

Apple Pay functioneaza in continuare in Romania prin cardurile Revolut acceptate(emise cel tarziu anul trecut mai-iunie) cu conditia sa pastrati adresa cardului si regiunea telefonului pe Regatul Unit.

Adresa de pe contul Revolut si regiunea telefonului le poti schimba inapoi pe Romania, dupa configurarea cu succes a cardului Revolut in Apple Pay.

Aste este tot, de acum poti plati cu iPhone-ul tau direct in magazine, la benzinarie sau la mall 🙂

Iata cum poti face plati in Romania folosind TouchID cu Apple Pay:

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Un comentariu

  1. AM testat si eu azi. Intr-adevar functioneaza daca pastrezi adresa contului Revolut pe Anglia, iar regiunea pe iPhone sa fie tot Anglia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button