News

Spotify a fost lansat si in Romania

Dupa o lunga perioada de asteptare Spotify a fost lansat si in Romania, azi, 12 martie 2018.

Serviciul este gratuit (cu publicitate) sau cu plata la pretul de 5 euro/luna, primele 30 de zile de Premium fiind oferite gratuit pentru testare. Abonații Spotify primesc posibilitatea de a descarca muzica offline, calitate audio mai buna decat in varianta free, eliminarea reclamelor si altele, vedeți aici diferentele intre versiuni.

Serviciul de music streaming poate fi accesat acum fara VPN, iar prețul abonamentului Premium este considerabil mai mic. Cu o prezenta în 62 de piete si peste 159 de milioane de utilizatori activi, Spotify funcţioneaza chiar si fara conexiune la internet pentru muzica descarcata local. Mai mult, puteti folosi pana la 10 device-uri pe care sa ascultati muzica folosind acelasi cont.

Utilizatorii pot alege din peste 35 de milioane de melodii, din repertoriul românesc şi internațional. Opțiuni revoluționare de căutare și personalizare vor fi, de asemenea, disponibile atat pe mobil cat si in versiunea desktop, TV sau alt device.

Spotify este recomandat iubitorilor de muzica, oferind diverse genuri, de la raggae la trance, country, hip hop, dance, rock si multe altele.

 

Cum creez un cont Spotify?

Pentru a creea un cont nou, accesati https://www.spotify.com apoi Start free trial. Inregistrarea este gratuita iar daca doresti trecerea la versiunea Premium o poti face ulterior. In acelasi timp, pentru cei care aveti deja un cont Spotify, acesta se poate migra pe Romania din contul client, dupa logare.

“Suntem extrem de entuziasmați să lansăm astăzi Spotify în România şi să oferim o experiență muzicală revoluționară”, spune Przemek Pluta, Markets Operations pentru Europa de Sud-Est în cadrul Spotify. “Grație unei selecții muzicale uriașe, de peste 35 de milioane de melodii, recomandărilor atent personalizate şi celor mai bune playlist-uri alcătuite de experți în domeniu sau utilizatori pasionați, Spotify face din descoperirea muzicii preferate o activitate mai simplă ca niciodată”.

Spotify ofera urmatoarele functionalitati:

 • Playlist-uri dedicate unor genuri muzicale sau stări de spirit: din secţiunea Browse pot fi selectate o varietate de playlist-uri precum Hip-Hop, Pop, Rock, Gaming, Sleep, Dinner, Kids, Focus.
 • Calitate excelentă a conţinutului audio – până la 320 kbit/s.
 • Clasamente muzicale globale. Clasamente locale vor fi disponibile în curând.
 • Multitasking: melodiile pot fi ascultate de pe dispozitivele mobile, chiar şi atunci când aplicația rulează în background.
 • Accesibilitate superioară prin Spotify Connect – folsește Spotify pe boxe, TV sau în maşină
 • Socializare la nivelul următor:
 • Integrare unică, ce permite distribuirea conținutului prin Facebook sau Twitter, precum şi prin Messenger (in-app)
 • Playlist-urile colaborative pot fi alcătuite sau distribuite prin Facebook Messenger
 • Melodiile preferate sau playlist-urile alcătuite pot fi distribuite din aplicație, astfel încât orice utilizator să devină un potențial influencer
 • Muzică disponibilă oriunde: Wi-Fi & boxe Bluetooth, TV, Google Chromecast şi PlayStation4® şi PlayStation3®, folosind aplicația Spotify ca telecomandă.
 • Muzică disponibilă oricând: aplicaţia Spotify rulează atât pe dispozitive mobile, cât şi pe laptop, PC sau tabletă.

Ce ofera Spotify Premium

Utilizatorii care se abonează la Spotify Premium pot asculta muzica şi când nu sunt conectați la internet.

 • Muzică la cerere (fără shuffling), neîntreruptă de reclame, pe computer, PlayStation4® şi PlayStation3®, Xbox sau Waze
 • O perioadă de test gratuită de 30 de zile este disponibilă atunci când te abonezi la Spotify Premium folosind un card de credit sau de debit
 • Cea mai bună calitate a conţinutului audio la un bitrate de 320kbps.
 • Posibilitatea de a asculta muzica chiar şi fara a fi conectat la internet(download local)
 • Funcţia Connect pentru a rula Spotify pe boxe externe, TV sau în masina

Cei care vor să se bucure de Spotify pot descarca gratuit aplicația prin Google Play, App Store sau Windows, vizitând www.spotify.com

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

2 Comentarii

 1. Era cazul sa lanseze Spotify si in Romania. Dupa atatea zvonuri si amanari in sfarsit a fost lansat oficial si la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button