News

Motorola g50, un telefon 5G accesibil cu performante ridicate

Motorola anuntă global lansarea lui g50, cel mai accesibil telefon 5G din gama moto g

Motorola și-a concentrat eforturile in ultimul an pentru facilitarea accesului la tehnologia 5G, prin extinderea portofoliului  de dispozitive care asigură conectivitate 5G, oferind consumatorilor viteza de care au nevoie fără a compromite performanța, puterea și durata de viață a bateriei. Noul moto g50 oferă conectivitate rapidă, o autonomie a bateriei de lungă durată, plus un sistem de camere performant și o experiență de divertisment impresionantă.

motorola g50 telefon 5G accesibil
motorola g50 telefon 5G accesibil

În același timp, moto g50 dispune de o experiență mobilă puternică, propunând o lățime de bandă mai mare, o latență mai mică, un decalaj redus și o viteză 5G de generație următoare. Tehnologia 5G de pe telefonul moto g50 permite capturarea și partajarea celor mai importante momente, descărcarea filmelor preferate în câteva secunde, rularea jocurilor online și vizionarea videoclipurilor de pe YouTube fără întârzieri sau intreruperi.

Utilizatorii moto g50 se pot bucura de o experiență de divertisment dusă la nivelul următor datorită ecranului superb. Rata de refresh a ecranului de 90Hz asigură rularea jocurilor preferate într-un mod incredibil de ușor și fluid, în timp ce raportul de aspect de 20:9 pe ecranul de 6,5 ”Max Vision HD asigură maximizarea spațiului ecranului pentru o vizionare optimă, mai captivantă.

Sistemul de camere de 48 MP2, cu senzor pentru fotografii foarte clare în orice condiții de lumină și din orice unghi, permite captarea fără efort a celor mai importante momente de peste zi. Tehnologia Quad Pixel oferă de 4 ori mai multă sensibilitate la lumină, iar funcția Night Vision face ca și mai multe detalii din vizualizarea nocturnă să devină clare, astfel încât niciun moment important să nu se piardă. Obiectivul dedicat Macro Vision aduce utilizatorul de 2,5 ori mai aproape de subiectul studiat, față de un obiectiv standard, păstrând detaliile care altfel ar putea fi neglijate.

În plus, fotografiile obișnuite pot fi transformate, cu ușurință,  în fotografii de portret cu aspect profesional, prin intermediul senzorului de adâncime, iar datorită tehnologiei 5G*, acestea pot fi împărtășite instant cu cei dragi.

Arhitectura hardware dispune de un procesor puternic, care permite și menține funcționarea fără probleme. Platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon ™ 480 5G  permite partajarea de conținut  într-o clipă, astfel încât jocurile cu grafică pot fi redate incredibil de rapid. În funcție de spațiul de stocare, de 64 GB sau 128 GB încorporat, utilizatorul va avea suficient loc pentru a descărca filmele, melodiile, aplicațiile și jocurile preferate.

Lista completa de specificatii Moto g50:

  • Ecran 6.5 inch, IPS LCD, 90 Hz, HD+
  • Procesor Snapdragon 480 5G (8 nm)
  • Memorie RAM 4/6 GB
  • Spatiu stocare 64/128 GB + microSD
  • Baterie: 5000 mAh, cu incarcare la 15W
  • Camera frontala selfie 13 MP, FHD 30/60 FPS
  • Camere spate de 48 MP + 5 MP Macro + 2 MP Bokeh
  • Conectivitate WiFi dual band, Bluetooth 5.0, NFC, USB-C 2.0, 5G

baterie g50 motorola

Nu în ultimul rând, moto g50 este echipat cu o baterie de 5000 mAh, care va asigura autonomie pentru mai mult de 2 zile, astfel încât telefonul să beneficieze din plin de pe urma vitezei 5G și să reziste un weekend întreg, doar cu o singură încărcare.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button