News

Parteneriat MSI si UBISOFT pentru lansarea Assassin’s Creed® Mirage

MSI și Assassin's Creed: Mirage va oferi cea mai bună experiență de joc tuturor jucătorilor

Assassin’s Creed® Mirage va fi disponibil la nivel mondial începând cu data de 5 octombrie 2023. MSI a anunțat oficial colaborarea cu renumita companie UBISOFT, pentru mult-așteptatul joc, unul dintre cele mai aștepate pe final de an 2023. Vezi ofertele de lansare disponibile pe eMAG!

Jucătorii care achiziționează laptopuri de gaming high-end eligibile, monitoare de gaming sau routerele de gaming echipate cu procesoare Intel® din generația a 13-a de la MSI vor avea șansa de a obține un cod de joc pentru Assassin’s Creed Mirage.

Assassins Creed Mirage

Assassin’s Creed Mirage de la UBISOFT este un omagiu adus seriei și un tribut special adus primului Assassin’s Creed. Acțiunea jocului se desfășoară în orașul Bagdad din secolul al IX-lea aflat la apogeul Epocii de Aur.

Assassin’s Creed: Mirage oferă o experiență de acțiune-aventură bazată pe narațiune, cu o abordare modernă a elementelor de joc parkour, stealth și asasinat care au definit franciza timp de peste cincisprezece ani.

În acest moment crucial al istoriei, jucătorii vor deveni Basim Ibn Is’haq, un tânăr hoț cu un trecut misterios care se alătură celor ascunși în Alamut în căutarea unor răspunsuri.

Alături de povestea captivantă din Assassin’s Creed Mirage, tehnologia exclusivă Mystic Light de la MSI îmbunătățește gameplay-ul, oferind jucătorilor efecte de iluminare uimitoare.

Pe măsură ce jucătorii explorează în civilizații antice și se implică în aventuri intense, Mystic Light își ajustează dinamic iluminarea în funcție de scenele și situațiile din joc, creând un mediu de iluminare captivant care oferă un festin senzorial atât vizual cât și auditiv.

Jocul va fi lansat pe 5 octombrie 2023 pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, EPIC, PC și Amazon Luna.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button