Smart gadgets

Noile modele Google Pixel 8 și Pixel 8 Pro disponibile pentru comandă

Google Pixel 8 și Google Pixel 8 Pro disponibile în România -vezi preț și detalii

Așteptarea a luat sfârșit! Evenimentul „Made By Google ’23” care a avut loc pe 4 octombrie la New York a marcat lansarea celor mai noi modele de smartphone din seria Pixel: Google Pixel 8 și Google Pixel 8 Pro
Puternicul procesor Tensor G3, 7 ani de actualizări de software Android OS și securitate, îmbunătățiri la camerele foto și funcțiile AI sunt doar câteva dintre noutăți.

Ambele modele sunt disponibile la comandă pe Quickmobile!

google pixel 8

Google Pixel 8

Pixel 8 are un design fresh și modern, un finisaj din metal satinat și spatele din sticlă lustruită, este realizat din materiale reciclate durabile și vine în trei culori: Rose, Hazel și Obsidian. Ecranul Actua de 6,2 inchi (OLED, 120Hz, HDR10+, 2000 nits peak) oferă o imagine vie și clară chiar și în lumina puternică a soarelui, fiind cu 42% mai luminos decât display-ul de pe Pixel 7.

Noul procesor Google Tensor G3, special dezvoltat cu Google AI, oferă funcții noi și face telefonul super rapid și eficient. Sistemul de camere foto este îmbunătățit atât din punct de vedere al calității imaginilor cât și al instrumentelor de editare susținute de AI.
Nu în ultimul rând, bateria de 4575 mAh îți oferă o autonomie de peste 24 de ore în condiții normale și până la 72 de ore în modul Extreme Battery Saver.

google pixel 8 pro

Google Pixel 8 Pro

Cel mai puternic și durabil model Pixel de până acum vine cu un cadru din aluminiu lustruit, spatele din sticlă mată Edgeless Corning Gorilla Glass Victus® 2 și ecranul protejat de Corning Gorilla Glass Victus® 2, rezistentă la zgârieturi. Pixel 8 Pro este echipat cu un ecran LTPO OLED Super Actua de 6.7 inch, cu o rezoluție de 1344 x 2992. Performanța este asigurată de procesorul Google Tensor G3 și Titan M2 pentru securitate, 12GB LPDDR5X RAM și funcții avansate susținute de Google AI.

Sistemul de camere, complet actualizat, este compus din patru camere de excepție și funcții de editare nemaivăzute până acum. Mai mult, utilizatorii Pixel 8 Pro au acces la Pro Controls, ceea ce înseamnă că pot accesa setări avansate ale camerei cum ar fi ISO, timp de expunere și altele.

Modelul Pro este dotat inclusiv cu un senzor care permite scanarea unui obiect pentru a afla temperatura acestuia și funcția Battery Share care îți permite să încarci alte dispozitive, wireless.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button