News

cPanel SOLO licenta pentru un singur website

cPanel a lansat recent o versiune de licenta pentru VPS si servere dedicate care vine in intampinarea celor care vor sa gazduiasca un singur website-cPanel SOLO. Practic, instalezi cPanel&WHM si ai aceleasi facilitati precum o licenta standard insa doar pentru un sigur site gazduit si desigur, la un pret mai mic.

Licenta cPanel SOLO este destinata agentiilor sau celor care doresc au un singur site. Pretul unei licente cPanel SOLO este de 15$/luna si ai acces complet la functiile cPanel. Cu toate acestea, exista cateva limitari datorate faptului ca poti administra un singur cont.

Limitarile se gasesc aici, https://documentation.cpanel.net/display/CKB/cPanel+Solo+License#cPanelSoloLicense-Overview si fac referire in principal la functii care ating administrarea conturilor multiple. 

Personal, pretul mi se pare usor ridicat avand in vedere ca o licenta cPanel pentru un server dedicat costa 45$ si poti gazdui un numar nelimitat de site-uri. In acelasi timp, poate fi o solutie pentru cineva care nu are o mare experienta in admimistrarea serverelor Linux, iar cPanel preia toata responsabilitatea: instalare Apache, PHP, Security, mail, etc.

Pentru o cumpara o licenta cPanel SOLO accesati https://store.cpanel.net/view/cpanel/license-options

 

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button