News

Schimbări în top managementul companiei PayU

Marius Costin, Country Manager PayU România din anul 2015, preia funcția de Head of EMEA High Velocity and US Global Account Team în cadrul PayU și va fi responsabil de gestionarea celor mai mari comercianți ai companiei, precum și de dezvoltarea de noi parteneriate cu clienți de același calibru. Acesta va avea în subordine echipele din EMEA și US de Sales, Sales Engeneering și Lead Generation. Prin această schimbare, managerul român, cu peste 17 ani de experiență în 4 industrii diferite, devine unul dintre cei mai importanți executivi ai PayU, unul dintre cei mai importanți jucători globali în domeniul fintech. 

Conducerea PayU România va fi preluată de Elena Gheorghe, fostul Business Development Manager al companiei. Principalele responsabilități pe termen scurt și mediu vor fi dezvoltarea portofoliului de soluții de plată, a parteneriatelor cu platformele de e-commerce, susținerea comercianților locali prin extinderea transfrontalieră și facilitarea intrării de noi branduri internaționale pe piața locală.

„Cred că responsabilitatea este una dintre cele mai importante calități în business. Iar noua poziție nu este doar o mare oportunitate, cât și un alt nivel de responsabilitate pe care mi-l asum cu entuziasm. Sunt onorat să contribui la dezvoltarea la nivel global a business-ului PayU prin gestionarea celor mai importanți clienți din EMEA și US și prin atragerea de noi comercianți de același calibru. Prezența noastră globală și expertiza locală sprijină creșterea accelerată a comercianților. Cu o singură integrare, aceștia vor putea accesa peste 50 de piețe cu o creștere accelerată și 2,3 miliarde de potențiali clienți noi”,  declară Marius Costin, Head of EMEA High Velocity and US Global Account Team PayU. 

 

PayU România, în topul țărilor PayU în ceea ce privește creșterile de la an la an

Sub conducerea lui Marius Costin, PayU România a devenit profitabilă chiar din primul an de mandat. Prin eficientizarea operațiunilor locale, prioritizarea segmentelor unde compania are competențe și adoptarea unei noi strategii, PayU România a intrat rapid în topul țărilor PayU ce au reprezentat adevărate motoare de creștere pentru companie.

„Încă din primii ani de la preluarea conducerii, PayU România a înregistrat cea mai agresivă creștere procentuală din rândul țărilor PayU EMEA. Având în spate o echipă de care sunt foarte mândru, fără de care nu am fi ajuns aici, dar și o colega, în persoana Elenei, căreia sunt mândru să îi predau ștafeta, am reușit să ducem PayU România în topul celor mai profitabile țări PayU”, a adăugat Marius Costin. 

În ultimii cinci ani, PayU România a înregistrat creșteri constante de la an la an, ajungând ca în prezent să proceseze anual peste 28 de milioane de tranzacții și peste 5,7 miliarde de lei, mai mult cu 420%, respectiv 530% decât în 2015. Tot în această perioadă, numărul tranzacțiilor de Black Friday au crescut cu 790%, iar volumele procesate cu 544%.

 

Elena Gheorghe, responsabilă de gestionarea procesului de fuziune transfrontalieră cu compania mamă și de gestionarea componentei de plată online pentru companiile din Grupul Naspers din regiune 

Elena Gheorghe, noul Country Manager PayU România, este de mai bine de nouă ani parte din echipa liderului pieței de plăți online din România. Timp de cinci ani a condus departamentul financiar din poziția de Finance Manager, ca din 2016 să ocupe poziția de Business Development Manager. 

Primul proiect de amploare în cadrul PayU România a fost coordonarea finanțării pentru extinderea platformei de plăți în alte noi patru țări, precum  Ungaria, Rusia, Turcia și Ucraina, ca în anul 2015 să gestioneze procesul de transformare a companiei și fuziunea transfrontalieră cu compania mamă. De asemenea, Elena Gheorghe a fost responsabilă de implementarea de noi metode și modele de business cu 14 instituții financiare din România, Ungaria și Bulgaria și de gestionarea componentei de plăți online a companiilor din grupul Naspers din regiune (eMAG, Fashion Days, Depanero, OLX, PC Garage, Sameday, Tazz by eMAG).

Alături de cei mai importanți jucători din domeniul financiar și e-commerce, Elena Gheorghe a coordonat lansarea de noi produse inovatoare, printre care primul marketplace din România, serviciul Instant Money Back, VISA off-us Intallments și PayU Online Credit

 „În urmă cu cinci ani eram întrebată de o importantă publicație de business unde mă văd peste zece ani. Nu am ezitat să spun că mă văd conducând o companie cu o contribuție importantă în mediul online. Mă bucur că am făcut acest pas chiar la PayU, una dintre cele mai inovatoare companii din domeniu, de care mă leagă ultimii aproape zece ani, pasiunea pentru online și unde am alături o echipă formată din oameni inteligenți și pasionați. În perioada ce urmează vom continua să lucrăm alături de comercianții și partenerii noștri, să oferim aceleași servicii de înaltă calitate și să dezvoltăm produse și modele de business inovatoare pentru industria de plăți online din România”, a declarat Elena Gheorghe, Country Manager PayU România.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button