News

Saptamana Black Friday in Romania, 9-13 noiembrie 2020

Suntem in saptamana care marcheaza evenimentul Black Friday in Romania, perioada cu cele mai mari reduceri de preturi din an. Incepand cu 9 noiembrie 2020 se da startul promotiilor de Black Friday din acest an si continua pana vineri, 13 noiembrie.

Iata care sunt magazinele si data la care se posteaza produsele vedeta, cele mai asteptate oferte din aceasta perioada. Unele magazine incep de luni, altele se alatura pe parcursul saptamanii. Sunt si magazine care au ales sa participe cu mai multe runde de produse cu pret redus, un nou concept in istoria evenimentelor Black Friday. Chiar daca eMag va avea campania pe 13 noiembrie, sunt magazine care au inceput deja cu oferte bune.

hervis.ro
Oferte Black Friday melimeloparis
Black Friday lensa.ro

Anul acesta aduce mult mai multe magazine online care incearca sa supravietuiasca acestei perioade mai dificile datorate pandemiei COVID. Astfel ca oferta este una mult mai variata decat in alti ani. Pana la urma este un lucru bun, cu cat este mai mare oferta cu atat creste si concurenta iar preturile scad. Vom avea reduceri mari la multe produse aflate in lichidare de stoc sau pe final de colectie, astfel ca este bine sa studiati cataloagele de Black Friday din fiecare magazin. Puteti gasi surprize cu preturi avantajoase, numai bune de cumparat.

elefant.ro
depurtat.ro
answear.ro

 

Un sfat bun este sa va faceti o lista scurta din timp deoarece ofertele bune se vor epuiza repede. Insa daca stiti ce anume cautati sa achiziotionati la pret redus aveti sanse reale sa prindeti primele oferte listate. Sunt acele cateva produse care se vand repede. Secretul este sa fiti informat: cand incepe evenimentul, la ce ora si sa stiti ce produs cautati. Un alt sfat este sa aveti contul creat pentru a putea face comanda rapid.

evomag.ro
kitunghii.ro
top-shop.ro

Tot in acesta saptamana, in Romania se vor inregistra cele mai mari vanzari din an. INtr-o singura zi de Black Friday se cheltuie cat in cateva luni normale din an. Frenezia cumparaturilor din Vinerea Neagra aduce profituri uriase in intreaga lume si angreneaza nu doar clientii si magazinele, ci si curierii, procesatorii de plati, transportatori.

 

Black Friday modivo.ro/
Black Friday epantofi
acaju.ro

Incepand cu deja clasicele haine si produsele din categoria fashion si pana la materiale de constructii, gasim practic orice ne-ar trece prin cap: televizoare, laptopuri, hrana de animale, mobilier, bijuterii, accesorii, saltele, incaltaminte, etc. Livrarile vor incepe imediat si vor dura ceva mai mult dat fiind numarul mare de comenzi din aceasta saptamana de noiembrie.

Mathaus oferte Black Friday
VonMag automatizari porti
Promotii lenjerie erotica Sevensins
Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button