Smart Home

Din 15 decembrie incepe programul Rabla pentru electrocasnice 2020

Pe final de an 2021, din 3 decembrie romanii isi vor putea schimba electrocasnicele prin programul Rabla 2021. Ministrul mediului a anuntat azi bugetul total alocat, de 40 milioane de lei.

Update 15 decembrie 2020. AFM a amanat data de incepere a programului chiar in ziua deschiderii. Se pare ca nu se stie cand va incepe. Conform comunicatului,” Programul național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, se amana până la o dată ce va fi comunicată ulterior.
Ne cerem scuze pentru disfuncționalitățile apărute și vă asigurăm că AFM va depune diligențele necesare pentru defășurarea în bune condiții a programului.

Elementul de nouate pentru editia Rabla electrocasnice care incepe pe 15 decembrie 2020, este introducerea unor categorii noi de aparate care se vor putea achizitiona. Astfel, pe langa electrocasnicele clasice precum frigider, masina de spalat, televizoare, au fost introduse si  aspiratoare, laptopuri, uscatoare de rufe și tablete.

voucher rabla electrocasnice 2020

Voucherele oferite au valori intre 200 si 500 lei, in functie de categoria de produs achizitionat. In cazul in care doriti produse diferite, aveti posibilitatea sa aplicati pentru mai multe vouchere.

Etapa 2 din 2021 are loc între 3 decembrie – 9 decembrie 23:59 si este deschisa pentru urmatoarele categorii de produse:

Iata valoarea voucherului pentru fiecare tip de echipament finantat prin Rabla pentru eletrocasnice 2020:

  • laptopuri – voucher de 500 de lei;
  • tablete si masini de spalat rufe – finantare reducere de 300 de lei;
  • aparate de aer conditionat, frigidere, combine frigorifice, televizoare, uscatoare de rufe, masina de spalat vase – 400 de lei;
  • aspiratoare, cu o finantare prin voucher rabla de 200 de lei.

De unde luam voucher rabla pentru electrocasnice, laptop?

Pentru a plica acceseaza site-ul dedicat AFM, aici si completeaza datele personale. Linkul este valid incepand cu 15 decembrie 2020, ora 12:00.

Magazinele participante vor fi si in acest an eMAG, Altex si Flanco. Lista completa va fi publicata in zilele urmatoare, precum si informatii detaliate despre cum folosesti voucherul de reducere.

Modalitatea de aplicare pentru voucher se va face online, iar dupa primirea voucherului se poate achizitiona produsul cu predarea unui electrocasnic vechi.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button