Smart gadgets

Incearca YOXO pentru beneficii la cartela

Lansat la inceputul anului 2020, YOXO este primul abonament digital din Romania care iti aduce la pachet minute nelimitate, SMS-uri si trafic de internet in functie de necesitati. YOXO foloseste acceasi retea Orange, ca si in cazul abonamentelor.

Toate acestea cu ajutorul unei aplicatii de mobil unde iti poti administra propriile resurse, lunar. Mai mult, este simplu sa treci la YOXO. Fie ca ai un abonament sau o cartela Prepay sau iti doresti un numar nou, acum poti alege YOXO. (poti trece la YOXO de la oricare operator telecom din Romania). Practic, nu este o cartela YOXO, ci propria ta cartela care foloseste beneficiile YOXO.

Update Decembrie 2021. Acum un an de zile inca ma intrebam daca se merita sa trec la YOXO de la abonamentul clasic pe care il aveam la Orange. Dupa mai bine de 12 luni de utilizare va pot spune ca se merita, a fost o decizie buna sa aleg YOXO. Daca inainte plateam 10 euro/luna abonamentul, pe YOXO platesc acum 15 lei/luna si am toate beneficiile incluse: internet mai mult decat suficient, minute si SMS nelimitate.

Parerea mea este ca abonamentele digitale administrate asa cum iti doresti tu ca utilizator, sunt viitorul in ofertele telecom actuale. Daca te-ai hotarat, acceseaza imaginea de mai jos si foloseste codul YOXO MIHAEL8885AA care iti aduce prima luna gratis, indiferent de varianta de abonament aleasa.

Abonament YOXO 100% digital

Care este costul abonamentelor YOXO?

Pretul unui abonament YOXO incepe de la 19 lei si include minute si SMS-uri nationale nelimitate si 20 GB de internet in reteaua Orange 4G (4G+). Iata pachetele disponibile cu resursele incluse si preturile promo din aceasta perioada.(pana in 30.11). Plata serviciilor se face prin card bancar, adaugat in aplicatie.

Minute NationaleNelimitatNelimitatNelimitat
SMS-uri nationaleNelimitatNelimitatNelimitat
Trafic internet national20 50 GB60 100 GB100 150 GB
Internet in Roaming SEE3,87GB
Pret abonament/luna*19 lei29 lei39 lei
*Preturi abonamente valabile pana la 30.03.2022

Cu aplicatia instalata pe telefon, fara birocratie si contracte pe multi ani, YOXO este o solutie potrivita pentru oricine isi doreste libertate si control asupra abonamentului de telefonie. Tu decizi ce resurse ai nevoie, cand le activezi/dezactivezi. Iar daca ai nevoie de extra-optiuni, poti oricand sa le adaugi la abonamentul tau. Totul se face online, din aplicatia de mobil, si nu ai nevoie de cartele.

Cum activez abonamentul YOXO?

Daca te-ai decis, esti la cativa pasi de primul tau abonament digital de telefonie. Asigura-te ca ai 18 ani si urmeaza pasii de mai jos. Te poti porta 100% digital, din orice retea, atat de pe abonament cat si de pe cartela.

  1. Instalezi aplicatia din Magazin Play, AppStore sau AppGallery(Huawei)
  2. Iti creezi un cont nou
  3. Alegi abonamentul pentru prima luna
  4. Adaugi si validezi cardul in aplicatie
  5. Bine ai venit in YOXO!
Stock Busters eMAG 2022 Oferte

3 Comentarii

    1. Salut, din ce stiu eu exista o perioada de gratie de 48 de ore in care se poate face plata, de la momentul scadentei abonamentului YOXO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button