News

Vector, brandul de smartwatch romanesc a fost cumparat de FitBit

Desi brandul Vector va disparea odata cu aceasta achizitie, produsele existente pe piata vor functiona in continuare pe aceeasi platforma software. Cei care detinem ceasuri inteligente Vector putem sta linistiti, am facut o investitie buna. Ramane de vazut daca cei de la FitBit vor continua dezvoltarea acestor modele Vector si a platformei software.

La numai un an de la lansarea pe piata, brandul Vector startat de ingineri romani, a fost achizitionat de una dintre cele mai mari companii din domeniul  dispozitivelor smart weareble: bratari fitness, smartwatch. Ceasurile inteligente Vector inca se pot achizitiona din magazinele online din tara sau de fara. Vector Luna de exemplu se poate achizitiona la pretuuri incepand de la 899 lei.

Vector Luna ceas inteligent
Vector Luna ceas inteligent -Vezi oferte

Pe langa design-ul elegant, ceasurile inteligente Vector au o autonomie impresionanta de pana la 30 de zile. Iata cateva modele disponibile si preturi, AICI.

Pretul de achizitie nu a fost facut public pentru moment insa FitBit am mai cumparat recent o alta companie, Pebble, pentru o suma de 40 de milioane de dolari.

„Suntem fericiti sa anuntam ca echipa Vector Watch si platforma noastra de software se alatura Fitbit, liderul pe piata dispozitivelor de sanatate si fitness conectate. Credem ca este un pas important si vom incepe sa construim produse noi extraordinare, imbinand tehnologia noastra unica si experienta Fitbit”, se arata intr-un comunicat al companiei FitBit, imediat dupa achizitia Vector.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button