News

iOS 11.3 disponibil pentru actualizare

Incepand de azi, 7 aprilie 2018, iOS 11.3 este disponibil pentru actualizare pe dispozitivele Apple compatibile. Noua versiune aduce imbunatatiri in ceea ce priveste bateria si mult discutatele limitari, ARKit 1.5 pentru AR si noi emoji pentru posesorii de iPhone X. Pana acum, aplicaţiile AR puteau recunoaste doar suprafete orizontale, acum insa pot fi detectate atat usi, cat si pereti verticali, elementele virtuale putand interactiona cu acestea. Este o functie care va deveni utila în aplicaţii de design interior, cum ar fi cea de la IKEA.

Probleme cu bateria

Limitarile pe care sistemul de operare le impunea datorita conditiei slabe a bateriei au fost acum eliminate si se pot controla independent de catre utilizator din meniul dedicat Bateriei. Acum putem vedea starea bateriei, in versiunea iOS 11.3, in prima varianta beta a acestei aplicatii(Battery Health).

Inactivare Ad-block-ere

Noul update de la Apple inactiveaza ad-block-erele, una dintre masurile care aduc un plus utilizatorilor de iPhone si iPad.

Apple a scos „mesaje in iCloud” din iOS 11.3 în ultimul moment. Aceasta caracteristica poate salva spațiu de stocare semnificativ permitand stergerea conversațiilor iMessage de pe iPhone sau iPad, dar pastrându-le accesibile în orice moment prin sincronizarea live in iCloud.

iMessage a primit o caracteristica mult asteptata de utilizatori: conturile business. Afacerile îsi pot înregistra acum conturi pentru sistemul de mesagerie Apple si pot interactiona mai usor si mai sigur cu clienţii care folosesc iOS.

iOS 11.3 se poate instala chiar acum, pe toate dispozitivele Apple compatibile din gamele iPhone, iPad si iPod Touch.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button