News

eMAG, Black Friday 2020. Ziua cu cele mai așteptate reduceri din an

Urmează cele mai așteptate reduceri din anul 2020. Ediția aniversară de 10 ani aduce cele mai bune prețuri la mii de produse.

eMAG a făcut anunțul oficial, vineri, 13 noiembrie este ziua cu noroc la cumpărături, și promite un Black Friday de gradul X ,cu cele mai dorite produse cu preț redus.

În mod tradițional, marea zi de vineri a reducerilor ar trebui să fie ultima zi din luna noiembrie, însă în România startul reducerilor mari va avea loc chiar la începutul lunii. Este o oportunitate bună să urmărești produsele dorite în magazinele online, pentru a le cumpăra la prețuri mai mici in noiembrie, luna reducerilor de Black Friday in România.

eMAG promite și în acest an mult așteptatele reduceri mari la televizoare, electrocasnice mici și mari, laptopuri, gadget-uri de ultima generație dar și produse home&deco. Sunt curios dacă noul mod de a munci, de îmvăța a schimbat și comportamentul de shopping al românului. Vor avea vânzări la fel de mari aceleași categorii de produse ca și în anii trecuți sau vor aparea altele ?

Necesitățile s-au schimbat odata cu pandemia Covid și este posibil să vedem schimbări majore pe alocuri și în preferințele la cumpărături. Un lucru este clar: stăm mai mult în casă și asta presupune dotări suplimentare: mobilier adecvat, dispozitive cu acces rapid la internet, dispozitive pentru mișcare sau divertisment sau chiar aparate de gătit. Iar toate acestea vor aduce schimbări în evenimentul Black Friday din 2020.

Reducerile eMAG se vor regasi in 13 noiembrie dimineata si deja au fost dezvaluite cateva dintre produsele vedeta: laptop, televizor, masina de spalat, parfumuri, ceasuri Fossil.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button