News

eMAG a anuntat ultimul Black Friday din 2019

eMAG sarbatoreste 18 ani de activitate în Romania si aniverseaza cu reduceri ce însumează 10 milioane RON. Doar marti dimineata, pe 3 decembrie 2019. Vor fi preturi ca de Black Friday, ultimele din acest an, inainte de Craciun si Anul Nou 2020.

Oferte Ziua eMAG si codurile de reducere le puteti accesa AICI. Reduceri de peste 10.000.000 lei!

Reducerile se vor aplica sub forma unui voucher cadou pe care il veti aplica la finalul comenzii. Practic adaugi produsele in cos, iar la final selectezi Adaug voucher si tastati eMAG18ani.

Vor fi reduceri bune la electrocasnice mari si mici, televizoare, frigidere, combine frigorifice dar si cadouri pentru copii si adulti: jucarii, jocuri, gadgeturi, electronice, console de gaming si desigur, laptopuri.

La mare cautare sunt televizoarele QLED 4K in special cele cu diagonala mare, asa ca adaugati din timp produsele in cos, pentru ca maine doar sa profitati de reducere. Gasiti AICI cateva modele recomandate.

Tot in categoria produselor cumparate in aceasta perioada sunt frigidrele, combinele frigorifice si congelatoare. Intreaga oferta se poate vedea AICI.

Economiseste si profita de majoratul eMAG la implinirea frumoasei varste de 18 ani. La multi ani, eMAG!

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button