News

Cum iti acoperi linia de credit cu tombola PS5-Schema Altex

Altex s-a gandit ca lansarea PS5 din 19 noiembrie poate aduce bani in conturile companiei, acoperind pentru o perioada liniile sau parte din liniile de credit.

Profitand de disperarea fanilor Sony dupa noua consola PS5, Altex a listat joi, 19 noiembrie 2020 cele doua modele de console Playstation 5 la precomanda. Doar eu am „vandut” peste 20 de bucati, in total cred ca au fost mii de clienti pacaliti de aceasta schema.

cate consola a vandut altex la tombola

Doar ca, ce sa vezi, in realitate cu doar 1999 lei sau 2499 lei pentru modelul cu disc, iti cumparai un loc la tombola Altex din 24 noiembrie, unde daca ti se alinieaza astrele s-ar putea sa prinzi o consola. Pentru a putea participa la marea tombola este necesar sa platesti integral cu cardul, la momentul comenzii. Daca nu castigi, Altex iti returneaza banii la 3 zile dupa data de 24 noiembrie, deci prin 1 decembrie, asa.

Din categoria „cum sa le iei banii la fraieri”, pardon, „la gameri”, Altex a incasat o suma considerabila pe care o poate folosi gratuit aproape doua saptamani ca sa-si acopere cash-flowul. Exact, din banii vostri! Ca sa intelegeti dimensiunea manevrei: 2000 de console x 2499 lei/buc= ~1,02 mil de euro. In realitate, suma imprumutata de Altex prin aceasta teapa, este mult mai mare.

Update. Am aflat ca tocmai se laudau ca au avut peste 5000 de comenzi. Sa refacem incasarile, o sa iau o medie de 2000 lei/bucata, sa includem si editia digitala PS5. Avem asa: 5000 buc x 2000 lei/bucata = 2.04 mil euro. Yuhuu, ce de banet…totul cu doar o mica tombola.

Dupa multe injuraturi, reclamatii si clienti nemultumiti, Altex a retras „oferta”, dar banii sunt tot in conturile lor, momentan. Traim in Romania si trebuie sa te inscri la tombole pentru a-ti castiga dreptul sa cumperi…

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button