News

Ce gadget-uri s-au lansat la Mobile World Congress in Barcelona

In perioada 26 februarie-1 martie 2018 a avut loc la Barcelona o noua editie Mobile World Congress, #MWC. Producatori de top precum Samsung, Huawei, Sony,Nokia, AData sau Asus si-au etalat noile dispozitive care aduc ultimele descoperiri in materie de IT. Care au fost cele mai importante lansari la MWC 2018?

Samsung Galaxy S9 si S9+

Momentul zilei l-a avut Samsung prin lansarea noului flagship Galaxy S9 si S9+, un telefon mult asteptat de fanii Samsung. Ambele modele vin echipate cu procesorul Qualcomm Snapdragon 845 sau Exynos 9810, senzor amprenta, camera 12MP. Telefoanele deja sunt disponibile la precomanda in Romania la preturi incepand cu 3890 lei.

Operatorii telecom din tara precum Orange, Vodafone si Telekom Romania, afiseaza telefoanele ca fiind disponibile la  precomanda la pretul intreg de 850 Euro modelul Galaxy S9, respectiv 950 Euro modelul Galaxy S9+ (Plus).

 

Huawei Matebook X Pro

Chinezii de la Huawei au venit in acest an fara telefoane :). Nu, nu fara telefoane personale ci nu au lansat nici un model nou de smartphone. In schimb au venit cu un laptop care aduce a MacBook si o tableta MediaPad upgradata.

Laptopul se numeste MateBook X Pro si face parte din categoria premium, fiind realizat integral din aluminium. Vine si cu o serie de noutati si dotari extrem de interesante. Matebook X Pro este echipat cu  procesoare Intel Core, i5 si i7(generatia 8), pana la 16GB memorie RAM, HDD pana la 512GB SSD si beneficiaza de o placa grafica silentioasa, Nvidia GeForce MX150. Laptopul este alimentat de o baterie cu autonomie de pana la 14 ore de utilizare si un display de 13.6″ cu margini extrem de subtiri, display=ul avand o rezolutie 3.000 x 2.000 pixeli (aspect 3:2). Un aspect care mi-a atras atentia, ecranul fiind foarte subtire, camera web a fost plasata pe tastatura.

Pretul anuntat pentru MateBook X PRO este de 1500 USD echipat cu Windows 10 si in configuratie de baza.

Tabletele lansate de Huawei sunt MediaPad M5 si M5 PRO.

Avand un desgin ergonomic  cu un ecran de sticla 2.5D si display 2K HD imbunatatit ClariVu 5.0, cele doua modele de tablete, de 8.4 inci respectiv 10.8 inci, sunt echipate cu difuzoare stereo Harman Kardon.

Pe partea audio, tehnologia proprietara Huawei Histen ofera un sunet 3D captivant prin intermediul difuzoarelor si ofera suport Hi-FI complet pentru o calitate a sunetului de exceptie.

Huawei MediaPad M5 Pro are o dimensiune a ecranului de 10.8 inci si este dotata cu un Huawei M-Pen ultra-precis, ce incorporeaza 4096 de niveluri de sensibilitate la presiune, un real ajutor in  scrierea notitelor sau desen, experienta fiind completa cu un efort minim.

Xperia XZ2 si Xperia XZ2 Compact, doua modele cu design nou ultra-modern

Sony a lansat doua modele Xperia XZ2 destinate zonei de enetertainment, asa cum ei insusi declara.

[blockquote]„Daca prioritatea ta este divertismentul, noile modele Xperia XZ2 si XZ2 Compact sunt telefoanele de care ai nevoie. De la tehnologia de talie mondiala de sub carcasa, pana la noul design elegant si sofisticat, aceste telefoane noi sunt tot ce iti trebuie si un pic in plus. Am depasit cu mult limitele Sony, datorita noilor noastre produse de inregistrare si redare video si audio – divertismentul depaseste limitele extreme,” a declarat Hideyuki Furumi, Vicepreședinte Executiv, Global Sales and Marketing, Sony Mobile Communications.[/blockquote]

Telefoanele Xperia XZ2 si Xperia XZ2 Compact dispun de procesorul Snapdragon 845, vin cu 4GB memorie RAM, 64 GB spatiu intern, Android Oreo, baterii de 3.180 mAh / 2.870 mAh cu incarcare wireless (standard Qi) si incarcare rapida prin portul USB-C (tehnologie Quick Charge 4.0).

Sony Romania a anuntat ca Xperia XZ2 are un pret recomandat de producator de 800 Euro, undeva la 3.500 lei, iar modelul compact Xperia XZ2 va costa 600 Euro, aproximativ 2600 lei.

 

Sursa foto&video gadget-talk.ro

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button