News

Avatar 2 apare in 2018 cu efecte vizuale de exceptie

„Acest film va fi ceva ce n-ai mai văzut până acum. Lumea este mai mare decât prima (n.red – în film)”

Filmul Avatar revine in 2018 cu partea a doua si conform surselor vom avea cel putin patru noi episoade. Sam Worthington, celebritatea din Avatar 2, a declarat ca noul film va impresiona prin unicitate. Astfel, daca aveai impresia ca ai văzut tot ce se putea vedea, pregateste-te sa ramai uimit de complexitatea lumii Pandora.

Avatar 2 nu va fi doar un film cu ore întregi de super efecte speciale. Worthington a subliniat faptul că „este un film despre familie” și vom vedea cum Jake Sully a crescut. În partea a doua a filmului Avatar, povestea va continua la opt ani după evenimentele din prima serie și va pune accent pe viața construită în cutia Pandorei și pe dinamica familiei.

James Cameron, directorul filmului,  a vrut sa vada dincolo de Avatar 2. A terminat toate scenariile și continuarile, iar, la fel cum a zis și Sam Worthington, toate continuarile se pot filma simultan. „Planul este să avem puțin timp între filmari, cred, dar aceste lucruri sunt mereu ambigue pana încep”, a spus actorul.

Se așteaptă ca Avatar 2 sa fie un film cu adevarat unic, ținand cont ca predecesorul sau a doborât toate recordurile box office-ului din lume acum ceva ani.

Așteptam trailerul Avatar 2 si o revenire la cutia Pandorei alaturi de staruri precum Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver și Stephen Lang.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button